Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SS.Com > Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com

Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com Site Hakkında, Üye Olma Konusunda vb. Sorunlarınız için Yardım Merkezi.

Seçenekler Arama Stil

Alt 06.07.2005, 23:05   #1
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

GÜZEL DAYANISMA ICIN TESEKKÜRLER
SITEMIZIN KURULDUGU GÜNDEN BU GÜNE KADAR, CIG GIBI GELISMESINDE BIZE GÖNDERDIKLERI SICAK VE DOGRU HABERLER ICIN SIVASIN YEREL BASININA SITE SAKINLERI SIVASSPOR TARAFTARLARI VE SAHSIM ADINA TESEKKÜR EDIYORUM.

SITEMIZIN KURULUS AMACI DÜNYANIN DÖRT BIR YANINDA YASAYAN YIGIDOLARI BIRLESTIRMEK, KAYNASTIRMAK VE GÜNCEL OLAYLARDAN HABERDAR ETMEKTIR.

BIZE BU KONULARDA YARDIMI ESIRGEMEYEN, YENIÜLKE GAZETESINE, HAKIKAT GAZETESINE, BIZIM SIVAS GAZETESINE VE SIPAS TV`YE VE SIVAS FM e SONSUZ SÜKRANLARIMI BILDIRIR ILERDEKI CALISMALARIMIZDA BIZIM SIVASSPOR.COM AILESI OLARAK ELIMIZDEN GELEN DESTEGI VERECEGIMIZDEN EMIN OLABILIRLER.

NIHAYET BU DAYANISMA ICERISINDEKI SIVASSPOR. COMU TAKIP EDENLER AMACINA UYGUN OLARAK FAYDALANMAKTADIR.

TEKRAR BIZE GECE GÜNDÜZ DEMEDEN EN SICAK HABERLERI ULASTIRAN,
KEMAL CAGLAYAN, MUSTAFA ATES, AYDIN DELIKTAS,MUSTAFA YILDIZ, MEHMET YILDIZ VE FATIH OZDAL VE YEREL BASINIMIZIN DIGER ÜYELERINE CANI GÖNÜLDEN TESEKKÜR EDIYORUM.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla