Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

 
 
Seçenekler Arama Stil

Uygun Büyükanıt ile görüşecek!
Alt 16.11.2007, 13:09   #1
semihkilic_58
Tecrübeli Yiğido
 
semihkilic_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.10.2006
Mesajlar: 539
Thanks: 28
50 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 semihkilic_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKsemihkilic_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Uygun Büyükanıt ile görüşecek!

Sivas'ta faaliyet gösteren 4 Nolu Askeri Dikimevi'nin Milli Savunma Bakanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda 2008 ylılı Mayıs ayında kapatılacak olması kentte tepkilere neden oldu. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yakın ilişki içinde olduğu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ile görüşerek, tesisin kapatılmaması ricasında bulunacak.

Milli Savunma Bakanlığı zarar ettiği gerekçesi ile Sivas 4 Nolu Askeri Dikimevi'nin kapatılmasını kararlaştırdı. 2008 yılı Mayıs ayında üretimi durdurularak, tesisin İstanbul'a taşınması planlanıyor. Yaklaşık 400 sivil personelin istihdam edildiği dikimevinin kapatılma kararı Sivas'ta çeşitli sivil toplum örgütleri tarafından kınandı. Siyasiler bazında girişimler başlatılırken, devreye Sivasspor Teknik direktörü Bülent Uygun da girdi.

BÜYÜKANIT İLE GÖRÜŞECEK

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ile yakın diyaloğu bulunan Bülent Uygun, fabrikanın Sivas'ta kalması, hatta İstanbul'da bulunan tesislerin de Sivas'a taşınması için ricada bulunacak. Konuyla ilgili DHA'ya konuşan Uygun, "Bu kente sporun yanında sosyal alanlarda da hizmetler vermek, şehrin ekonomisine katkı sağlamak düşüncesindeyiz. Dikimevi Sivas'ın kalbinden biri. Burası kapanırsa 200 fabrika kapanmış gibi olur. Şu anda burasıyla ilgili karar çıkmış durumda. Bu kararı değiştirmek için Genel Kurmay Başkanımız ile bir görüşme yapacağım. Vestel Manisaspor maçında sahada gördüğü atmosferden etkilenerek arayıp bize teşekkür eden bir komutana sahibiz. Cumhuriyet'in temelinin atıldığı bir şehirde böyle bir yerin kapanması kendisini mutlu etmeyecektir." diye konuştu.

21 KASIM'DA GÖRÜŞECEK

Uygun, buranın kapatılması yerine tesislerin daha da büyütülmesi gerektiğini ifade ederek, "İstanbul'daki dikimevi tesislerinin de buraya getirilerek yakaşık 4 bin kişinin çalştığı bir dikimevi oluşturulması düşüncesindeyiz. Paşamıza Sivas'ın orduyu ne kadar sevdiğini belirterek ricalarımı ileteceğim. Bunu başarırsak ne mutlu bize. Valimiz, belediye başkanımız, milletvekillerimizin desteği de söz konusu. Halkımızın da desteği ile birlikte, Sivas'ın makus talihini yenmek adına dikimevini 300 fabrikaya bedel büyüklüğe kavuşturarak, hizmetini sürdürmesini sağlamaya çalışacağız." diye konuştu. Bu arada dikimevinin kapatılmaması için çaba gösteren Harb-İş Serndikasi Şubesi de son umudunu Bülent Uygun'a bağladı. Büyükanıt-Uygun görüşmesinden çıkacak sonuç şimdiden merakla bekleniyor.
__________________
www.akcakislabel.tr.gg ---- SİVASSPOR
semihkilic_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git