Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Seçenekler Arama Stil

--->: TRABZON taraftardan
Alt 01.01.2008, 19:46   #11
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: TRABZON taraftardan

Alıntı:
çılgın_lar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
senin erdoğdulular dediğin 15-20 kişi.bunu bütün trabzon taraftarına mal edemezsin...sende yazmışsın beraberce yanyana maç izlemiş yani avni akerde kale arkasında yanyana...siz değerinizi anlayamamışsınız...olaylı maçın 70 ile 80 inci dk.sında sivasın güzel futbolunu bütün taraftarın alkışladığınıda unutma.........
ben ornek verdım sizin cılgınlar61 ınde onlardan kalır yeri yok en az 30 40 adam geldı kac kere uyardı arbede cıkdı pankartı ındırın dıye mac bitti butun grubunuz onumuzden gecerken kufur etmedi mi ? adam kız arkadasına bıle kufur etttirdi..belki de sende vardın o insanların ıcınde..bir insanla ya dostsundur ya düşman bilet sırasında gelir sivas-trabzon diye bağırır kola kola muhabbet eder icerde de gelir kufur edersen orda ben kasıt ararım arkadas..ben kımın ne oldugunu cok ii bılıyorum...burda c.üniversitesinde bi arkadas geldi dedi böyle böyle trabzon temsılcısı benım ben ayarlıyorum organizeye filan eyvallah dedım muhabbet ettık baya benim kufur etmeyen olay cıkarmayan ınsanlarla işim olmaz dedim..burda da kac kere trabzon formalı arkadas gorduk uyardım arkadasım giyme sorun cıkar ben bişey demem ilerde birisi gelir harcanırsın dedim uyardım bi kac kere ama bakdım provakatör gibi davranıyor 2 3 gunde bir formalı goruyoruz ona da gereken uygulamayı gosterdik..

pkk lı bile dediler bize olur o anki psikolojiyle sarfedilir..Bizim ne kadar milliyetci oldugumuzu tum turkıye biliyor cumhuriyetin temelini burda atmamızda bizim için gurur kaynağıdır...
he ben ebediyen dusmanmyım o ınsanlarla hayır butun trabzona mal etmem ben olayı ama ilk adım onlardan gelmedikce kanım hiç bir zaman ısınmam adım da atmam...