Alıntı:
sanli58 Nickli Üyeden Alıntı
Selam herkese buradan , tum hemserilerime firansadan sevgi ve selamlar, Sevgili kardesim her ne olursa olsun siyasetin spora karistirilmasina karsiyim, buraya her dusunceden sivasli katiliyor, inancli, inancsiz, alevi sunni, modern yasam tarizni bnimsemiz ya a muhafazakar yasami benimsemis her insan buraya giriyor, o yuzden tavsiyem benim burada siyaseten yazilmis eylerin tartisilmasini guzel bulmuyorum, bu istegini farkli platformlarda dile getirebilirsin ama burasi o yer degil aziz dostum, Gazetelerde her yazan konuyu buraya tasir ve tartisma ortami yaratirsak ortaya ayriliklar cikar,Madimak olayi sivasin bir gercegidir, ama bunu tum sivasa itaf ederek anlatmak yanlistir bunu herkes biliyor, ama yinede burada bir gerginlige yol acmamak icin tavsiyem bu tur tartismalara insanlarimizi cekip ayrilik tohumlari atmayalim guzel sehrimiz sivasta,, herkese tekrardan ve yurekten sevgi ve saygilar
|
sana kesinlikle katılıyorum ama biz alevisiyle sünnisiyle bu yazıya tepkimizi göstererek bu tür bölücü yazıların engellenmesini sağlamalıyız. böylece hem memleketimizi aşağılayan ve aslında yarısı yalandan oluşan bu haberleri engellemiş oluruz.
dikkat ettiysen milliyetin şu repçi bozması ile çevirdiği reklamda da sivas olaylarının görüntüleri var. tamam haklısın, bu bizim bir gerçeğimiz ama ısıtıp ısıtıp bunu gündeme getirenlere hep beraber karşı çıkmalıyız değerli hemşerim.
bu haberi yapan arkadaşın amacı kesinlikle budur, bölmek değildir. bütün hemşehilerime saygılarımı sunuyorum.....