Alıntı:
merkez_ismail Nickli Üyeden Alıntı
Artık su bır gercek sıvasspor 4 eylul trıgbunu hıc bır zaman bır ankaragucu bır eskısehır bır goztepe bır sakarya bır bursa trıbunundekı hareketlılıgı goremez buna gerek toplumumuz gerekse yonetımımız on ayak olmuyorr bazı arkadasların soledıgı gıbı bır kac grup bagırmaya calısıyor ama toplamada kımse demesın 90 dakıka bagırıyoruz dıee macın bır cok bolumunde futbolcularımızın topa vurdugu an toptan cıkan ses kulagımıza kadar gelıyor sız dusunun trıbunlerımızın halını sonra herkes yıne oynamadılar yıne puan kaybettık yıne sole oldu yıne bole oldu vs. vs . Ama sunu hıc bır zaman unutmamalıyız kı taraftar kendıne dusen gorevı yapmadıgı surece bu takım kumede dusse kımsenın ıtıraz etmeye hakkı yoktur bir soz vardır her basarılı erkegın arkadasında bır kadın vardır dıee her basarılı takımın arkasındada saglam taraftarı vardır buna emın olun ...! Bundan once ben bır cok kez konu actım ama deıl dısarda daha staddakı ıstanbul yalakalarını aramızdan atamadık kı dısardakı vatandasa engel olalım ...! Herkes bıldıgını yapmaya devam eder aama ınanın suna sıvassporumuzun bu basarısını hak etmıyoruz bu gıdıslede hıc bır zaman edemeyecegız bunları solemek benı uzuyor ama ACI GERÇEKLER...! Şimdi gercekten sıvassporu seven abılerıme seslenıyorum abı taraftar yok dıe kımse uzulmesın maca gelen bır kac bellı grup vardıya bundan sonra emın olunkı o gruplar da yavas yavas dagılacak cunku o guruplarında stadda varıyet gostermemesı ıcın bazı kısıler ellerınden gelenı yapıyor ...!
|
cok güzel bi yazı yazmışsın tebrik ederim öncelikle.benim düşüncem sivassporun başarısını istiosan eger taraftar gruplarını maratonda birleştiriceksin.bizim seyirci kitlemizin orta yaştan oluştugunu ve orta yaştaki insanlarında takıma destek vermek için bagırmadıgını biliyorum.bir cok genç arkadaşta var ama malesef takıma destek yok.maraton ses ver diye bagırıyoruz adamların gözü maçta bize dönmüş el sallıyorlar yazıklar olsun böle taraftara.taraftar gruplarımızın dagılacagını bende biliyorum 2. ligdeki coşkusu kalabalıgı yok gruplarımızın yazık bu takıma valla cok yazık saygılar