07.04.2008, 19:23
|
|
|
Usta Yiğido
716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
|
-->: --->: hayrettin oynamalımı
Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı
valla ne diyelım bülent hoca cok iyi soyledi üni.deki söyleşide '' biz milletce herseyi herkesden cok bılıyoruz..70 mılyonumuz teknık drektör 70 mılyonumuz kulup başkanı vs vs...tamam eleştiri yapılır yapılırda bu eleştiri agır ithamlarda bulunuyorsa olmaz...herkes verdıği 5 10 mılyon parayla kendısını bir şey sanıp ona buna mudahele ediyor...dünde üni grubyla gittim maca bakdım goruntu var ses yok gittim ılk kez tek basıma oturup mac ızledım...Oturmaz olaydım durum 2 0 son 10 20 dk da demediklerini bırakmadılar mehmete hayrettine murata kısacası her onune gelen futbolcuya susuyum susuyum dedım yıne tutamadım kendımı dedimki ''Hayatınızda futbol oynadınız mı da bunu boyle yapsın sunu cıkartsın bunu soksun diyorsunuz...ağzınıza geleni söylediniz eğer burda biz 2 0 onde olsaydık burda tam tersini yapacakdınız...Bizi buraya bunlar getirdi değil 2 0---5 0 olsun kufur etmeye hakkınız yok'' dedim tabi onlarda sanane fılan derken az daha birbirimize giriyorduk babam yasındakı adamlarla...
İşte biz herseyı herkesden cok ii bılıyoruz ya verdiğimiz 3 5 kurusla yenersek karsı takım oyuncularını yenılırsek bı mac oncesınde bagrımıza bastıgımız oyuncularımıza kufur ediyoruz.yorumlara bakdım demin kendi yorumumuzu bile yazamıyor spor programlarındakı yorumcularının dedıklerınız yazmıssınız...
Kimsenin ama Kimsenin bu takıma yıkıcı eleştirilerde bulunamaz...
Bu Takıma ne verdiniz de ne İstiyorsunuz???
Beğenmeyen ya çeker gider Yada Çıkar bulent hocayla konusur yetenegi varsa girer takıma oynar...
acaba hiç düşündünüz mü takım niye böyle oynadı bizimde hatamız varmıydı diye ? hangi maçta kac kere destek oldugunuz avaz avaz bagırdınız oyunculara adam taa avrupada macı ızlıyor hiç bi desteği olmamıs kulube tvden ızleyıp onun bunun hakkında agır seyler soyluyor...
Kimsenin ama Kimsenin bu takıma yıkıcı eleştirilerde bulunamaz...
Bu Takıma ne verdiniz de ne İstiyorsunuz???
Beğenmeyen ya çeker gider Yada Çıkar bulent hocayla konusur yetenegi varsa girer takıma oynar...
yine aynı söz
'' Karanlığa küfür etmeyin Bir mumda Siz Yakın !!!''
|
Başka söze gerek yok emre kardeşim her şeyi özetlemiş yebrikler EMRECİĞİM
|
|
|