Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

4 EYLÜL DOLMALIYDI
Alt 21.04.2008, 23:32   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart 4 EYLÜL DOLMALIYDI

Abdullah Yiğit / HÜRDOĞAN

Bir galibiyet daha aldığı takdirde Anadolu takımları arasında en çok galip gelen takım olarak ayrı bir rekora hazırlanan Sivasspor’u avuçlarımız kızarana kadar alkışlasak bile az olur. Ancak ne acıdır ki böyle bir takıma gereken destek verilmiyor.

Sivasspor’un son 15 yılını yakından takip edenler, Sivasspor’un eski futbolcularından olan ve şu andada Kırıkkalespor’da yardımcı hocalık yapan Tahir Elagöz’ü iyi tanır. Bu Tahir’le Ankaraspor maçı öncesi kısa bir sohbetimiz oldu. Tahir bana aynen şunları söyledi: “

Abi bu ne ya! Ben Sivas’a gelirken her tarafın Kırmızı-beyaz bayraklarla donatıldığını ve 4 Eylül Stadı’nın da karnaval yeri gibi olacağını düşündüm, fakat şehre girdiğimde şok oldum” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Tabi Tahir kardeş Sivas halkını onun oynadığı dönemlerle kıyaslayarak hayal kurmuş! Biz bu duyarsızlığa ve ilgisizliğe alkıştık ama dışarıdan gelen insanın ilk dikkatinide bu ilgisizlik çekiyor. Yine aynı maçın devre arasında Fanatik gazetesi yazarı olan ve aynı zamanda maçı lig tv.den yorumlayan Tunç Kayacı kardeşimle yine bu konuları konuştuk. Tunç bana “Kale arkaları niye boş,böyle bir maçta boş yer olur mu? Sivasspor tarih yazıyor” diye şaşkınlığını ifade etti.

İnanın utandığımdan cevap vermekte zorlandım ve sadece “Bugün Cumartesi olduğu için stad dolmadı” diye geçiştirmeye çalıştım ve o anda Tunç tam kitabın ortasından konuşup “Ya bana hikaye anlatma kardeşim bu maç pazartesi sabah 09.00’da da oynansa bu stadın dolması, hatta dışarıdada 5-6 bin insanın kalması lazım” dedi.

Tunç yerden göge kadar haklı, ama yapacak hiç bir şeyde yok! Ne söylerseniz söyleyin,ne yazarsanız yazın değişmez! Böyle gelmiş böyle gidiyor..

Ben Bursa’dan, Sakarya’dan ya da bir başka süper lig görmüş 1.lig takımlarından değil, hemen yanı başımızdaki Tokatspor’dan örnekler vermek istiyorum.

Geçen hafta Tokat’taydım. Şehre ilk girdiğimde ara sokaklarda dahil Bordo-beyaz Tokatspor bayrakları oldu. Bu Tokatspor şu anda 3.lig 2. grupta Ofspor’un arkasında ikinci sırada. Peki Sivasspor nerede? Kimlerle çekişiyor? Ne için çekişiyor?

Uzun lafın kısası, Sivas’daki havayı şöyle ifade etmek lazım. Sivasspor yıllarca şampiyon olmuş, yıllarca zirvede yer almış, onun içinde Sivaslı artık bu işe doymuş. Bunun başka izah tarzı var mı?

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla