TARAFTAR GURUPLARINA ÇAĞRI!!!!
Arkadaşlar malumunuz taraftardan ses çıkmıyor diye her kesimden her kişi kendi kendine kızıyor ama ne hikmetse hala bir düzelme yok.Yav sevgili gurup başkanı arkadaşlar bu husustan eminim sizde rahatsız oluyorsunuzdur.Bakıyorum 50 kişi bir yerde kırmızı beyaz diye bağırıyor ,100 kişi taaaa stadın öbür köşesinden en büyük sivas diye bağırıyor. Şimdi benim anlamadığım birde Maraton türübününe herkes kızıyor ben de o türübündeyim.Şimdi geçenki maçta bütün stad ayağa diye bağırdı kale arkasından 50-100 kişi kalktık ayağa bekliyoz hiç bir şey yok.Arkadaşlar hepiniz sivas için çalışan guruplarsınız. Ben derim toplanın bir maçta 5 bin kişi yönetimlede görüşün hatta bende sizinle geleyim gerekirse statdan bir bölüm alalım size mesela havuz tarafı kale arkası düşünün şimdi 5 bin tane genç insan o stadı inletir vallahi sonra seslen abicim maraton maraton diye bak bakılım o zman sana nasıl cevap veriyor o 40 -50 yaşındaki adam kadeşim hiç bir şey olmasa adam o çıkan sesten korkup gene ayağa kalkar bunun için bırakın şu bölünmeyide önümüzdeki sezon için en azından şöyle 2-3 bin kişilik bir genç gurup kurun adıda YİĞİDOLAR olsun