Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

 
 
Seçenekler Arama Stil

GÖZLER UEFA`DA
Alt 08.05.2008, 12:15   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart GÖZLER UEFA`DA


Sivasspor, ligi Beşiktaş'ın üzerinde tamamlayarak UEFA Kupası'na katılan 20. Türk takımı olmak istiyor.

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'a yenilerek şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi şansını matematiksel olarak yitiren Sivasspor, ligi Beşiktaş'ın üzerinde tamamlayarak UEFA Kupası'na katılan 20. Türk takımı olmak istiyor.

Ligde geçen hafta sonu sahasında, şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray'a 5-3 yenilerek, şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını yitiren Sivasspor'da, gözler UEFA Kupası'na çevrildi.

Son haftaya lider Galatasaray'ın 6, ikinci Fenerbahçe'nin ise 3 puan gerisinde, dördüncü Beşiktaş'ın averajla önünde 70 puanla üçüncü sırada giren Sivasspor, son maçta Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak.

Aynı puana sahip olduğu Beşiktaş ile ikili averajı da eşit olan, ancak genel averajda siyah-beyazlı ekibe karşı 4 fazlası bulunan Sivasspor, Gençlerbirliği'ni farklı yenerek UEFA Kupası'na katılmak istiyor.

Yiğidolar'ın, UEFA Kupası'na katılıp katılamayacağı, bu hafta oynanacak Gençlerbirliği-Sivasspor ve Beşiktaş-Vestel Manisaspor maçlarının sonuçlarına göre belli olacak.

-UEFA KUPASI'NA KATILAN 20. TÜRK TAKIMI OLMAK İSTİYOR-

Yiğidolar, ligi 3. sırada bitirdiği takdirde Türkiye Kupası'nı kazanan Kayserispor ile birlikte UEFA Kupası'na katılma hakkı elde edecek ve bu kupada mücadele etme hakkı kazanan 20. Türk takımı olarak kayıtlara geçecek.

1971-1972 sezonuna kadar Fuar Şehirleri Kupası adıyla oynanan UEFA Kupası'na Türkiye'den bugüne dek Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yanı sıra Altay, Göztepe, Eskişehirspor, Boluspor, Adanaspor, Orduspor, Kocaelispor, İstanbulspor, Ankaragücü, Antalyaspor, Gaziantespor, Gençlerbirliği, Denizlispor, Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor takımları katılmış, Galatasaray 1999-2000 yılında İngiltere'nin Arsenal takımını, normal süresi ve uzatma bölümü 0-0 biten final maçında penaltılarla 4-1 yenerek bu kupayı müzesine götürün ilk Türk takımı olarak kayıtlara geçmişti.

Galatasaray'ın dışında herhangi bir Türk takımı, bu kupayı müzesine götürme başarısı gösteremedi.



AA
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
 


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git