Değerli trabzonsporlu arkadaşım ben bir fenerbahçeli ve aynızaman da sivaslı olmam hasebiyle spor sporlu bir spor severim inan senin kadar da fanatik biri değilim ama... Şimdi siz bugün ki maçta bizimle nasıl bir oyun oynadınız farkındamıydınz eğer tüm maşlarınınzın yarısını böyle oynasaydınız inan ın şampiyondunuz. maçınızın sonuna baktım yahu sanki şampiyon olmuş gibi sevinmişsiniz. hayırdır yoksa oldunuz mu?... sanırım oldunuz . Değerli kardeşim artık fener düşmanlığı yapacağım diye onun bunun ipine sımsıkı sarılmayın (bunu bir atasözünü ima etsin diye yazdım zeki arkadaşlar anlar)yahu gs diye bi takımın nişanlısı gibi davranıyosunuz yıllardır. bu fener size ne etti anlamadım bu arada giden 3 puanınıza gelelim belki haklısınz bize hediye edildi o puan ama kardeşim bizde bu sene trabizondan üstündük hani değilmi hemde çokkk üstün mesela bizim ligden düşermiyiz adına bi korkumuz olmadı bu sezon... siz bu kafayla gider iseniz trabizon olarak yani daha çokkk korkarsınız ligden düşmekten bırakın onların iplerini kendi ipinizle girin hem elalemin ipiyle olmaz bu işler

))Değerli kardeşimm.