--->: MEHMET YILDIZ YOK!!!!!!!!!
"MEHMET YILDIZ'IN ÇAĞIRILMAMASINA ÇOK ÜZÜLDÜM"
Haberi yazdırın 11 Mayıs 2008 20:04
Sivasspor’un son hafta yaşadığı talihsizlikten sonra Sivas’ın düşüncelerini öğrenmek için en yetkili ağız olan başkan Mecnun Odyakmaz’a ulaştık.
Mecnun Odyakmaz bütün senenin sevincinin, son hafta yaşadıkları olayla üzüntüye dönüştüğünü belitti.
İşte Başkan’ın tüm söyledikleri…
MARATON.COM.TR: Milli Takım kadrosunda hiçbir Sivassporlu’nun olmamasından dolayı söyleyecekleriniz var mı başkanım?
Mecnun Odyakmaz: İmparatorlar da bazı dengeleri gözetmek zorunda kalıyorlar ve adaletsizlik yapabiliyorlar. Mehmet Yıldız’ın ve Mehmet Topuz’un milli takımda olmamasına çok üzüldüm. Buna rağmen başarılar dilerim dedim.
MARATON.COM.TR: Peki üçlü averaj konusunda söylemek istedikleriniz var mı? FIFA’ya başvuru yapacaksınız diye söylentiler dolaşıyor bu konuda.
Mecnun Odyakmaz: Bakıyoruz, araştırıyoruz. Çok ince bir hesap olduğu için bu herhangi bir yerinde yanlışlık var mı, bizim lehimize dönebilecek bir şey var mı diye araştırıyoruz, gayret ediyoruz.
MARATON.COM.TR: Bülent Hoca böyle eşitlik durumlarında iki takımın tekrar maç yaptırılması gerektiğini söyledi. Siz de katılıyor musunuz bu söyleme?
Mecnun Odyakmaz: Böyle işliyorsa bu kural böyle olduysa yapacak bir şey yok. Ben şunu düşünüyorum mantık olarak. Fenerbahçe bu grubun içinden sıyrıldıktan sonra Beşiktaşla bizi baş başa bırakmaları lazım diye düşünüyorum. Biz ikili averajda eşitiz. Bunu geçtikten sonra genel averaja bakılması gerektiğini düşünüyorum. Biz Beşiktaşla yarışıyorsak onunla aramızdaki duruma bakılması lazım diye düşünüyorum.
MARATON.COM.TR: Sivas’ta hava nasıl İntertoto’ya kalınmasından dolayı?
Mecnun Odyakmaz: Herkes üzgün tabi bizim gibi bu kadar güzel geçen senenin sevincini yaşarken bunu yaşamanın üzüntüsünü yaşıyor herkes.
MARATON.COM.TR: Bülent Hoca da İntertoto’ya gitmemiz bizi transfer çalışmaları konusunda etkileyecektir dedi. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Anlaştığınız futbolcular varsa problem çıkabilir mi?
Mecnun Odyakmaz: Bakacağız. Elimizdeki imkanlara göre en iyisini yapacağız.
MARATON.COM.TR ÖZEL RÖPORTAJ / BURAK ÖZKAYA
|