Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili abicim bu konu Bülent Hocaya da soruldu.onun açıklamasını da dinledim.yapmış olduğu projenin 2-3 ayda bitebilecek bir proje olduğunu;böylece eğer şampiyonlar ligine kalırsak projenin 2-3 ayda bitirilip sivassporun maçlarını bu statta oynamasını istediğini söyledi.Ayrıca projenin de kısa dönem için düşünülen geçici bir proje olduğunu ; ilerde daha iyi bir stat yapılabileceğini de söyledi.bu sözler 2-3 hafta önce sivassporun şampiyonlar ligine gitme durumu olduğu zaman söylenmişti.umarım konu anlaşılmıştır.sevgili abicim proje görmek istersen lütfen internette Kayseri Kadir Has stadı yaz,projeyi gör;ondan sonra bülent hocanın projesi ile kıyaslama yap.HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN.BİR GÜN BÜTÜN SİVASLILAR SİVASPORLU OLACAK.....
|
YUKARIDA BU KONU İLE İLGİLİ YAZDIĞIM YAZIYI BAZI ARKADAŞLAR HERHALDE YA HİÇ OKUNMAMIŞ;YA DA GÖZARDI EDİLMİŞ.
LÜTFEN BU KONUYLA İLGİLENEN ARKADAŞLAR YUKARIDAKİ YAZIYI BİR DAHA OKUYALIM...HER GÜN MODERN YENİ STADIMIZDA MAÇ İZLEDİĞİM RÜYALARIMA GİRİYOR.HEP PREMİER LİGDEKİ STATLARDAKİ GİBİ BİR STATDA(30-40 BİN KAPASİTELİ,ALTTAN ISITMALI,TRİBÜNLERİ DOĞALGAZ ISITMALI,ZEMİNİ HALI GİBİ,ÜSTÜ AÇILIP KAPANAN,LOKANTALARI,KAFELERİ,A LIŞVERİŞ MERKEZİ OLAN BİR STAT)SİVASSPORUN 3 BÜYÜK TAKIMLA VE AVRUPA TAKIMLARIYLA YAPACAĞI MAÇLARI İZLERKEN 90 DAKİKA TAKIMIMI DESTEKLEYİP BAĞIRDIĞIMI HAYAL EDİYORUM......SİVASSPORU VE YİĞİDOYU ÇOK SEVİYORUM....BU HAYALİMİN GERÇEKLEŞECEĞİ GÜNLERİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM;UMUT EDİYORUM.....İNSAN UMUT ETTİĞİ MÜDDETÇE YAŞAR....NE MUTLU SİVASSPORLUYUM DİYENE.....EN GÜZEL GÜNLER SİVASSPORUN OLSUN...