--->: Pekin Olimpiyatları...!
Halil yoksa biz varız!
Atina'nın altın çocuğu Taner Sağır ile tecrübeli halterci İzzet İnce, Halil Mutlu'nun büyük kayıp olduğunu, ancak boşluğunu dolduracaklarını iddia ettiler.
7.8.2008
‘Miladımız Pekin’
Halter Milli Takımı’nın iki as sporcusundan iddialı açıklamalar... Atina Olimpiyat Oyunları’nın altın çocuğu Taner Sağır ile son üç yıldaki istikrarlı çıkışıyla göze çarpan İzzet İnce, Türk halterinin üzerindeki ölü toprağını Pekin’de atacağını söylediler. Türk sporunun ikinci “Cep Herkülü” olan Halil Mutlu’nun yokluğunun takım için büyük bir kayıp olduğunu belirten Sağır ve İnce, “Gönlümüz onun da burada olmasını isterdi, ancak olmadı. Biz de burada onun boşluğunu doldurmaya çalışacağız. Pekin, halterimiz için yeni bir başlangıç olacaktır” ifadelerini kullandılar.
İnce mesajlar!
Genel beklentinin aksine Pekin’de patlama yapacaklarını kaydeden Taner Sağır, “Türk halteri talihsiz olaylar yaşadı. Sakatlıklar, cezalar derken, eski gücümüzden uzaklaştık. Bundan ben de payımı aldım. Ancak son iki yıldır sistemli bir şekilde Pekin’e hazırlandık. Atina’daki başarımı burada da tekrarlayacağım” diye konuştu. İzzet İnce ise, son üç yılın kendisi açısından çok verimli geçtiğini hatırlatarak, “Yaşanılan herşey geride kaldı. Ben en az etkilenenlerdenim. Çünkü üç yıldır gittiğim her turnuvada madalya aldım. Aynı şeyi Pekin’de tekrarlamamam için hiç bir neden yok” şeklinde konuştu.
|