Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Bir öylesin bir böyle, neyin var bana söyle?
Alt 11.10.2008, 13:26   #1
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1000 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Bir öylesin bir böyle, neyin var bana söyle?

Bülent Uygun, Fenerbahçe'ye yeşil ışık yaktı

Sivasspor'un başarılı hocası Bülent Uygun, Fenerbahçe'de verilecek her türlü göreve hazır olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin İspanyol teknik direktörü Luis Aragones'in yanına yardımcı olarak düşündüğü iddia edilen Kırmızı-Beyazlı teknik adam, kulübünün onayı alınırsa Sarı-Lacivertli ekipte görev alabileceğini söyledi. Geçen sene Sivasspor'u son haftalara kadar şampiyonluk yarışında koşturan Bülent Uygun, Sarı-Lacivertli formayla unutulmaz anılarının olduğunu belirterek "Fenerbahçe'de gol krallığı yaşamış, taraftarın gönlünde yer edinmiş biriyim. Şu anda Sivas'ın başarısı için çalışıyorum. Sivas olarak Türkiye'de şampiyonluğu, Avrupa'da ise Şampiyonlar Ligi'ni hedefliyoruz. Ancak F.Bahçe'nin yeri çok özel. Şartlar uygun olursa eski takımıma yardımcı olmak isterim." diye konuştu. Bu arada, F.Bahçe'nin üst üste aldığı kötü sonuçlar üzerine eleştirilerin odağına yerleşen Aragones'in kulüpteki akıbeti önümüzdeki hafta başında yapılacak yönetim kurulu toplantısında değerlendirilecek. İspanyol hocanın yanına Rıdvan Dilmen, Bülent Uygun veya Aykut Kocaman gibi kulübü ve Türk futbolunu iyi tanıyan bir ismin geleceği öne sürülüyor. Ancak Aragones'in bu işe sıcak bakmayacağı ve tepki gösterebileceği de belirtiliyor. Öte yandan, Aragones, Sarı-Lacivertlilerin kötü gidişatını sakatların çokluğuna bağlarken, uzunca bir süredir arkadaşlarını yalnız bırakan Deivid, Vederson ve Tümer'in Kocaelispor maçının kadrosuna alınacağı öğrenildi. Avusturya'da yapılan sezon başı kampında sağ ayak bileği kırılan Deivid'in yanı sıra menisküs ve çapraz bağ ameliyatı olan Wederson ile yine sakatlığı bulunan Tümer, Aragones'in kendilerini hazır görmesi durumunda bu sezon ilk kez kadroda yer alacak. Yasin Tuncer, İstanbul, Zaman
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  

Etiketler
bana, bir, böyle, neyin, söyle, var, öylesin