Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Seçenekler Arama Stil

-->: BASKETBOL
Alt 18.10.2008, 11:50   #11
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1529 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: BASKETBOL

"Hedefler büyüdü"
Türk Telekom Basketbol Şube Sorumlusu Ersin Eroğlu, bu sezon en büyük hedeflerinin Avrupa Kupaları'nda final oynamak olduğunu söyledi.
İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Türk Telekom Basketbol Şubesi Sorumlusu Ersin Eroğlu, sezona Cumhurbaşkanlığı Kupası ile başladıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Cumhurbaşkanlığı Kupası, çok önemli ve anlamı büyük, değerli bir kupa. Lig ve kupa şampiyonunun son olarak oynadıkları bir kupa. Bu kupayı, uzun yıllar sonra maçımızı şereflendiren Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün elinden almak bizim için büyük bir onur ve mutluluk kaynağı. Bu maça çok iyi hazırlanmıştık. 3 yıldır hemen hemen bozmadığımız istikrarlı bir kadromuz var. Başarının sırrı da bu. Benim kişisel yönetim tercihimde de istikrar her zaman ön plandadır. 3 senelik planlı bir çalışma ile yola çıktık. Türk Telekom şirketine, Türk Telekom ailesine, taraftarlarımıza böyle bir başarı yaşattığımız için çok mutluyuz" diye konuştu.

Beko Basketbol Ligi'nde geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da finali hedeflediklerini ifade eden Eroğlu, "Beko Basketbol Ligi'nde bu sezon çok güçlü takımlar var. Her rakibimiz önemli. Herşeyin temelinde maçlara ayrı ayrı bakmak var. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Uzun bir maratona başlıyoruz. Derin bir kadromuz var. Bu sezon da derin kadromuz ve tecrübeli teknik kadromuzla play-off finali oynamak istiyoruz" dedi.

Bu sezon en büyük hedeflerinin Avrupa Kupaları'nda başarılı olmak olduğunun altını çizen Eroğlu, "Avrupa Kupaları'nda bu sezon başarılı olmaya çok önem veriyoruz. Türkiye'nin sesini duyurmak ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Geçtiğimiz sezon ULEB Cup'da 11 maç kazanmamıza rağmen elendik ve bizden daha az maç kazanan takımlar, bizden 1-2 tur ileriye gidebildi. ULEB şampiyonu DKV Joventut Badalona'yı tek yenen takım bizdik. Çok şanssız bir sistem vardı ortada. Bu sene sistem değişti. Bu sezon Eurocup'da daha hakkaniyetli bir sistem var. Grubumuzda çok güçlü takımlar var. Turu geçersek yolumuzun açılacağını düşünüyorum. Geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası kuralarında 'Kupayı çektim' demiştim ve bu gerçekleşmişti. Eurocup'ın kura çekimine de ben gittim ve orada 'Finali çektim' dedim. İşallah bu dediğim de gerçekleşir ve bir Türk takımına Avrupa'da final oynatırız" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezon takımın başarısında büyük rol oynayan El-Amin'in takımdan ayrılması ve yapılan yeni transferlerle ilgili bir soruya ise Eroğlu, "El-Amin çok sevdiğimiz bir oyuncuydu. Bize çok önemli katkılar yaptı. Kendisi burada kalmak istiyordu. Ama Ukrayna'dan çok büyük bir teklif aldı ve geleceğini düşünerek ayrılmak istediğini söyledi. Biz de kendisine izin verdik. El-Amin'in yerine daha takım oyununa yönelik oyuncular aldık. Uzun maratonda takım olarak, sinirlerimiz sağlam ve inanarak, mutlu sona ulaşmak istiyoruz" şeklinde cevap verdi.

Sporseverleri her zaman yanlarında görmek istediklerini vurgulayan Eroğlu, "Son dönemde yaptığımız atılımlarla Türkiye'nin en iyi 3-4 basketbol takımından biri haline geldik. Köklü bir kulübüz. Özelleşikten sonra yaptığımız yatırımlarla çok iyi noktalara geldik. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmıyor. Türkiye'nin neresine gitsek, Türk Telekom ailesi bizi bağrına basıyor. Geçtiğimiz sezon play-off dışında seyirci ortalaması en yüksek olan takım biziz. Taraftarlarımızı her zaman bizi desteklemeye çalışıyoruz. Onlar gelip bizi desteklesinler, biz de onlara seyir zevki yüksek kaliteli basketbol izlettirelim" diye konuştu.
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  

Etiketler
basketbol