Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yiğido`dan Transfer Atağı
Alt 23.12.2008, 22:13   #19
cem
Tecrübeli Yiğido

cem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 cem isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Yiğido`dan Transfer Atağı

Alıntı:
muhsin koçak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
orta sahaya transfer isteyen yiğidolara müjdeli bir haber vermek istiyorum;sivasspor bundesliga ekiplerinden e.frankfurt forması giyen bir orta saha oyuncusuyla her konuda anlaşmış,ismini bilmiyorum ama çok süper bir adam olduğu söyleniyor spor yorumcuları tarafından.
Zahora transferine gelince,eğer sivasspor bu adamla gerçekten ilgileniyorsa demekki forvet hattımızdan bazı isimler devre arası yolcu demektir.Kim olabilir bu isimler? tabiiki akla gelen ilk isim mehmet yıldız,ama bilmenizi isterimki bursaspor baliliyle,konyasporda thumla ciddi ciddi ilgileniyor,balili ikinci yarı burspor forması giyerse kimse şaşırmasın.
Puzzle'ı tamamlayıp ortaya çıkan resme baktığımızda şu açık seçik görülüyor;sivasspor zahora için fc moskova ile rekabet edebilecek ekonomik gücü nereden ve nasıl alıyor? demek ki güvendiği bir kaynak var,o da hemen şu soruyu akla getiriyor,mehmet yıldız devre arasında başka bir takım forması mı giyecek?
BURSASPOR ERTUGRUL SAGLAMLADA İLGİLENIYOR.. ERTUGRUL BURSASPORUN HOCASI OLURSA BALİLİ BURSA SPORA KESINLIKLE GİTMEZ...AYRICA BİR SİVASLI OLARAK HIC BIR FUTBOLCUMUZUN AYRILMASINI İSTEMIYORUM.. ÜSTELİK ZİRVEYE OYNARKEN...
cem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
atağı, transfer, yiğido`dan