Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

 
 
Seçenekler Arama Stil

SÜPERLİG TRANSFER GÜNLÜĞÜ
Alt 26.12.2008, 10:45   #1
SenSetik
Usta Yiğido
 
SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 45
Mesajlar: 3.298
Thanks: 1.918
1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1031 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart SÜPERLİG TRANSFER GÜNLÜĞÜ

ARKADAŞLAR GÜNLÜK TRANSFERLERLE İLGİLİ HABERLERİ, FISILTILARI BU BAŞLIK ALTINA YAZABİLİRİZ...İLK OLARAK BEN BAŞLIYAYIM BUGÜN;HEM DAHA DERLİ TOPLU BİR BAŞLIK OLUR HEMDE KONU KİRLİLİĞİNİ ÖNLEMİŞ OLURUZ.

26.12.2008 CUMA

SİVASSPORUMUZ

Kırmızı-beyazlılar, Ankaragücü'nde forma giyen Mehmet Yılmaz ile Sakarya'da kiralık oynayan G.Saraylı Özgürcan için düğmeye bastı.


Mutlaka yerli oyuncu
Golcü Mehmet Yıldız'a gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye alan Sivasspor, forvete takviye yapmak için hazırlıklara başladı. Balili ve Tum'un yanına yerli bir santrfor takviye etmeyi düşünen kırmızı-beyazlı takımın Ankaragücü'nün forveti Mehmet Yılmaz ve bonservisi Galatasaray'da olan Sakaryalı Özgürcan için
girişimlere başladı.

Mehmet "gelirim" dedi
Daha önce Trabzonspor forması giyen Mehmet Yılmaz'ın, teknik direktör Bülent Uygun'la bir telefon görüşmesi yaptığı ve "Kulüple anlaşırsanız, seve seve sizle çalışırım" dediği öğrenildi. Sivasspor'un, para problemleri nedeniyle Sakarya'dan ayrılmak isteyen Özgürcan Özcan konusunda da Galatasaray'ın kapısını çalacağı bildirildi.

BURSASPOR
Bursaspor'da Güvenç Kurtar'ın istifasının ardından teknik direktör arayışları yoğunlaştı. Yönetim dün önce Rıdvan Dilmen'le görüştü. Dilmen'den "Hayır" cevabını alan yeşil-beyazlılar bu kez Şenol Güneş'e yöneldi. Yılmaz Vural da Bursa'nın listesinde. Öte yandan taraftarlar Bursaspor'dan yetişmiş Adnan Örnek'le anlaşılması için yönetime yoğun baskı yapıyor.


ANKARAGÜCÜ
Teknik direktör arayışlarını yoğunlaştıran MKE A.Gücü ibreyi eski hocası Hakan Kutlu'ya çevirdi. Kulübe yakın kesimler Kutlu ile bugün anlaşma yapılabileceğini açıkladı. Yöneticiler ise "İkinci yarıda yepyeni bir takım olacağız. Maddi sıkıntılar yakında bitecek. Taraftarımız merak etmesin" diye konuştu.


DENİZLİSPOR
İkinci yarı öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Denizlispor'un, Kocaelispor'la yollarını ayırmaya hazırlanan Murat Hacıoğlu'nu renklerine bağlamak istediği öğrenildi. Tecrübeli oyuncu, "Kocaelispor ile bağlarım kopmak üzere. Eğer anlaşırsak Denizlispor'a seve seve gelirim" dedi. Öte yandan Denizlispor, Trabzonsporlu Erdinç ve Jabi'yi transfer etmek
için harekete geçti.


KAYSERİSPOR
Kayserispor, süper bir golcü almayı hedefliyor. Başkan Recep Mamur, alacakları forvetin kimse tarafından tartışılmayacağını belirtti. Öte yandan ilk yarıda kalesinde 7 gol gören Kayserispor, Avrupa'nın en önemli 10 ligi arasında, ilk yarıda "en az gol yiyen ekibi" sıralamasında 3. takım oldu.
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
 

Etiketler
atağı, gÜnlÜĞÜ, kayseriden, sÜperlİg, transfer, yıldız


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git