Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Seçenekler Arama Stil

Alt 14.09.2005, 18:14   #5
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1362 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
heryerdeyiz61 Nickli Üyeden Alıntı
basından okuduğum kadarıyla sivasspor olimpiyatta oynamayı istemiyomuş. şimdi sende trabzonda yapsak daha ii olur diyosun. olimpiyatı neden istemiyosunuzki anlamadım ben.

Kardeş öncelikle sitemize hoşgeldin...Bizim sitemizde her zaman bir hoşgörü ortamı mevcuttur..Aslında bazen başka takım taraftarları gelip sitemizi alt üst ettikleri oluyor ama biz onlara bile çiçek uzatmasını biliyoruz...Ben 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneğinde taraftardan sorumlu insanım...Yani tribünde ben ne dersem o olur..Benim Trabzonspor tribününde tanıdığım çok yakın arkadaşlarım var...Onlarda Sivasspora ve Sivasa ayrı bir sempatileri var...Hatta Siz Trabzona gelin biz sizleri çiçeklerle karşılarız bile diyorlar...Bende bu samimiyete gerçekte inanıyorum...Asıl konumuza gelecek olursak;Stadımızın tadilatını istediler bizim yönetim ve Sivasta bulunan herkes 4 Eylül stadını Uefa kritelerine uygun hale getirmek için ellerinden gelen çabayı gösterdiler ve stadımızı uygun hale getirdiler ama Federasyon yetkilileri maçı bir türlü Sivasta oynatmak istemiyor...Ve maçı Sivastan uzaklığı 900 km olan bir stada veriyor buda bizim çok zorumuza gidiyor...Ben Sivasta yaşayan bir taraftar olarak bu maça gideceğim ama ne kadar zorluklar çekerek gideceğimizi sana anlatamam...Sivasta maç izlemek için kombine bilet alan binlerce insan var...Paralarını verip bilet aldıkları halde maçı Sivasta izleme fırsatı bulamıyorlar...İstanbuldaki insanlarda ulaşımdan şikayet ediyor..Yani anlayacağın Olimpiyat stadından herkes şikayetçi...Tekrar sana sevgilerimi yolluyorum...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır