Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

Cevap: süper lig haberleri
Alt 15.01.2009, 13:05   #11
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

mustafa_kavak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.059 Mesajına 1.583 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1029 mustafa_kavak58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: süper lig haberleri

Gökhan ikinci yarıyı iple çekiyor
Fenerbahçe’nin yeni transferi Gökhan Emreciksin, ikinci yarıyı iple çekiyor.
Ankaragücü’nde yıldızı parlayan ve milli takım aday kadrosuna çağrıldıktan sonra üç büyüklerin listesine adını yazdıran genç futbolcu, Samandıra’da mutlu bir ortam buldu. Bursaspor ve Tokatspor ile oynanan Türkiye Kupası maçlarında antrenman eksiği bulunduğu için forma giyemeyen Gökhan Emreciksin, Eskişehir maçında taraftarın huzuruna çıkmayı bekliyor.

Teknik direktör Luis Aragones’in Abdülkadir Kayalı ile birlikte 10 günlük özel antrenmana tabii tuttuğu Gökhan, durup dinlenmeden çalışıyor. İzin gününde evinden çıkmayan ve yorgunluk atan genç futbolcu, yakın arkadaşlarıyla ilk izlenimlerini paylaştı.

Aynı mesafedeyiz

Samandıra’da beklediğinden daha rahat ve huzurlu bir ortam bulduğunu dile getiren Gökhan duygularını şu cümlelerle ifade etti: "Çok kaliteli bir ekibe geldim. Roberto Carlos, Alex de Souza başta olmak üzere tüm takım arkadaşlarım bana kucak açtılar. Burada büyük küçük kavramı yok. Herkes, herkese aynı mesafede yaklaşıyor. Mükemmel bir tesisimiz var. İdari menajerimiz Volkan Ballı ile bütün sorunlarımızı paylaşıyoruz. Başarılı olmak için her şey var. Kısacası kendimi cennette gibi hissediyorum. Forma şansı bulduğumda en iyi şekilde kullanacağıma inanıyorum."
mustafa_kavak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ara, eriyor, günlük, haberleri, lig, ligde, seferberlİĞİ, servet, sona, süper, süperlig