Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Alt 17.09.2005, 16:38   #29
TRABZONLUYUZ!!!
YASAKLI ÜYE

TRABZONLUYUZ!!! - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TRABZONLUYUZ!!! ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sivaslı gardaşlar bu vatanın aziz insanları biz büyüklügü çok zor aldık kimse bizi istemedi hor görüldük yıpratıldık asagılandık ama yılmadık hep savastık hep tek vucut olduk direndik ve sonucunu 4 yıl peşpeşe sampiyon olarak aldık.5.inci kez sampiyon oldugumuzda o zaman ki federasyon sahamız da çıkan bir olay yüzünden sampiyonlugumuzu elimizden aldılar.Dünyanın hangi liginde bu tür bir olay yüzünden bir takımın sampiyonlugu elinden alındı.Sadece bizim...
Baktılar biz gittikçe güçleniyoruz.Her geçen gün taraftarımız çogalıyor bu sefer de futbolcularımızı alarak bizi zayıflatmaya çalıştılar.Ama onda da başarılı olamadılar çünkü giden geleni aratmıyordu.Ama istanbul bizi durdurmalıydı eger bizi durduramazsa bizden sonra gelecek diger anadolu takımlarıda bizim yolumuzdan gelip iyice istanbula son verecekti.Aynen fenerin ölen eski başkanı Hasan GÜNAYDIN: TRABZONSPOR BİZİM İÇİN KÖTÜ AMA ANADOLU İÇİN İYİ FIRSATTIR demiştir.Şimdi ben bunları denen yazdım.Eger sizde biraz güçlenin sizi de engelliyecekler.Bunun en büyük örnegi de gaziantepspordur 3-0 öndeyken maçı nasıl 4-3 kaybetti.Bu hala bir soru işaretidir.Eger antep berabere kalsa bile sampiyon oluyordu.Ama olamadı.Şimdi aynı durum sizin için de olacak.Çünkü içinizde istanbul takımlarını tutanlar var hem de fanatik derecede.Bunlar ilerde sizi sabote edecekler.Sivaslı gibi görünüp istanbul takımlarına hizmet edecekler.Eger bana inanmıyorsanız.Herhangi bir istanbul takımının fan sitelerine bakın birçok sivaslıyı orda görürsünüz.Siz ilk önce kendi içinizde bir birlik saglayın bu birlik saglanırsa başarı kaçınılmaz olur.Bir de son birşey başkanınız da fanatik bir fenerbahçeli bunu da söylemek istedim.Belki bilmeyen vardır.Sizlere en derin sevgi ve saygılarımı sunarım.
GURBETÇİ GENÇLİKDEN SELİM GÜNDOGAN
TRABZONLUYUZ!!! isimli Üye şimdilik offline Konumundadır