Cevap: IRKÇILIĞA VE KÜFRE HAYIR; TFF GÖREVE !
saygı deger başkanım
ben 24 yaşında iyi bir aile terbiyesi almış kültürlü bir insanım
bu devre arasında size hak veriyordum. ama bundan yanıldığımı sanıyorum. sebebi sayın hakem gökçekin yapmış olduğu yanlışlar . şimdi bakalım ne olacak .beşiktaşa kızıyordum ama kızamam. hakemin gözü önünde tello yumruk attı kart görmedi beşiktaşa bundan kızyordum. ümit karan kart görüyor yöneticsi futbolcusuna kızacağına hakemi ,insanın önüne atıyor .
şimdi ben soruyorum futbol kuralları takım takım mı değişiyor. adam elle gol atıyor rakip takımın ekmek parasını çalıyor .adam hakemi dövecek hakemlik onuru bırakın onuru insana saygı nerede.emre suratına bilicanın yumruk atıyor ya maden tespit ettin neden sarı kırmız değil ortada bir eylem var o zman bilicaya neden kart yok
gelelim arda yıldız diyoruz hakeme el kol hareketleir bu ikinci bu hareketi bu kişi türk milli takımına yakışmıyor ..
emre her maç aynı
lincon rakiple dalga geçiyor
şimdi gellim diger oyunculara
roberto carlos büyük oyuncu hakeme itiraz ediyor kart yok neden o zaman delgadoya nedne kırmız veriyorsun hacettepeli oyuncuya neden kırmızı veiryorsun .
haldun üstünel açıklama yap attığımız gol ofsayttı herkesten özür diliyorum konuşmalrımdan dolayı ortamı neden geriyorsun
sabri aynı ya emege saygı gösterin ..
baskanım bunlar gelip geçer ama az sonra yazacakalrım ne olacak
ırkçılık
bunun cezası ne olacak a.madrid marsilya maçında ırkçılık sebebiyle 3 maç ceza aldı puna silindi.
şimdi sitelere bakıyorum insanlar ofke kusuyor . şimdi ne olacak sivas taki maçta ya maç yarım kalırsa bunun hesabını kim verecek
ben nezaman ailemle rahat bir maç izleyebilcem merak ediyorum
başkanım bu olaylar büyüyecek
bazı tarftar gruplarımızn uefaya maç görüntülerini ve olaylarını bildirdikleirni hatta uefa başkanına bizzat elden teslim edileceği bilgileir yazılıyor
türkiyenin itibarını da düşünün tüm dünyanın gözü bizd eolacak umarım güzel bir sonuç düşüyorsursunuz..LUTFEN SİZDE TEPKINIZI KOYUN!!!IRKCILIK VE KUFURLU TEZEHURATLAR ARTIK SON BULSUN!!YOKSA SIZLERDE BEDELLERINI EN AGIR SEKILDE BIRGUN ODERSINIZ...
Sevgi Ve Saygılarımızla..ARTIK TRIBUN TERORUNUN VE IRKCILIGIN BITMESINI ISTEYEN TARAFTARLAR...
Butun klublerın resmı sıtelerıne attıgım mesaj..
|