Cevap: Maçı Değerlendirelim
Bu macta takım olarak iyi oynadık benim düşünceme göre Sivassporumuzda hepsi birer yıldızdı mehmet yıldızda bu maca damgasını vuranlardandır ayrıca bazı arkadaşlarımız sivassporu yerden yere vurmaya devam ediyor futbolcu beğenmiyorlar teknikdrektör beğenmiyorlar sivassporumuzun geldiği bu noktaya anadoluda hangi takım gelmiştir 17 hafta hangi takım liderliği kimseye kaptırmadan tepelerinde kamp kurmuştur söylermisiniz sanki sivassporumuz daha evvel bundan daha başarılı işler yapmışta bu gün daha iyisini niye yapmıyor diyorsunuz insaf arkadaşlar süper liğde henüz 5 senelik bir mazimiz var bu başarıya ac olan yüz yıllık takımlar ve en az 100 200 milyon euro'nun üstünde dev bütceli takımlarımızın yapamadığını sivassporumuz başarmıştır mesela genclerbirliği,ankaragücü.anka raspor bursa eskişehir ve daha bir çok kulüp bizim 5 senede ulaştığımız başarıya ulaşamamışlardır tamam gönül isterki Sivassporumuz Şampiyonluğu sivasımıza getirsin ama olmuyor Zaman her şeyin ilacı sabırlı olalım öyle klevye başında konuşmakla olmuyor bu insafsız eleştiriyi yapan arkadaşlarıma soruyorum sivassporun kac deplasman macına gidip Sivassporumuzu desteklediniz maddi manevi nasıl bir destekte bulundunuzda kendinizi Sivassporumzu ve teknik heyeti insafsızca eleştirmekte bu kadar haklı görüyorsunuz ben diyorumki saygı ve hoş görüyü elden bırakmayalım Sivassporumuz önümüzdeki sezon daha iyi işler yapacaktır buna bütün kalbimle inanıyorum sivassporuma başarılar dilerim
BAŞKA SİVAS YOK BAŞKA SİVASSPORDA YOK
|