Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

 
 
Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor Store İnternette
Alt 15.09.2009, 14:36   #11
yener_sahin
YASAKLI ÜYE
 
Üyelik Tarihi: 04.11.2007
Mesajlar: 2.015
Thanks: 227
811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor Store İnternette

Sivasspor Klübü başkanı Sayın Mecnun OTYAKMAZ'a ;

Başkanım bizler Sivasspor taraftarları olarak bir çok konuda sizden memnunuz.Ama bazı konularda sıkıntılarımız var.Bunlardan şimdi belirtmek istediğim iseklübümüzün resmi ürünlerinin satıldığı store mağazamız.Ben şehir dışında okuyan bir öğrenci olarak yıllık klube verdiğim para belki çok önem arzetmeyebilir.Ama storeden bir yıldır belkide ufak tefek ürünler haricinde hiç bir ürün almıyorum.Artık bütün arkadaşlarıma sadece rozet ve siyah renk değiştiren bardakları alıp hediye etmekden usandım.Şimdi onlarıda bıraktım ve sadece atkı alıp hediye ediyorum.

Bir taraftar olarak sadece orjinal forma alıp geriye çekilmek istemiyorum.Storede daha geniş bir ürün yelpazesi ve kaliteli ürünler istiyoruz.Bunu hocamızla karşılaştığımızda da dile getirdik ama bizim bütçemiz fenerıum değil ki ancak bu kadar oluyor dedi.Ama inanıyorum ki siz dikkat gösterir ve dile getirirseniz bizlere bir çözüm sunarsınız.Storeyle ilgilenen yöneticimizin ilgisizliği aşikar olarak ortada.Ordaki çalışan görevli bir senedir bizleri uytmaktadır.Sürekli yeni ürünler geleceğini söylüyor ama tek bir ürün gelmiş değil.Çok satılan örneğin siyah kupa bardak ve SS armalı gri tişört de tekrardan temin edilmedi.Sürekli gelecek diye ifade edildi ama sadece başından savdı bizleri.

Sizden istirhamımız store sanal satış sitesine daha fazla önem verdirmeniz.Bizim gibi şehir dışında olan sivassporluları çok sevindiren bir gelişme oldu.Ama siteye baktığımızda tam bir hayal kırıklığı yaşadık.Antreman ürünlerini almak istiyorum ama orda belirtilen ürünler antreman ürünleri değil storedeki kalitesiz polar ve pijamalar.Futbolcuların üzerlerindekinin o olmadığını biliyorum.Ve store harici o ürünleri satan spor mağazalarınada o parayı kazandırmamak için almıyorum.Lütfen biraz geniş bir ürün yelpazesi olsun hiç değilse yeni sezon formalar,özellikle mavi forma ve bir kaç ürün storede satışa sunulsun.

Storede kredi kartına taksit seçeneği yok,ve orda çalışan kişiden biraz daha güler yüz istiyoruz.Umarım şikayetlerimizi değerlendirir ve en kısa zamanda bilgilenmemizi sağlarsınız.


Saygılarımla Yener ŞAHİN
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yener_sahin'a Teşekkür Ediyor...
 

Etiketler
sivasspor, store, İnternette


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git