Alıntı:
risale69 Nickli Üyeden Alıntı
ne yapacak,her zaman sivaslı olduğunu gururla söyledi.benim sevgili sivaslı hemşehrilerim ne yaptı?
bir sivas beşiktaş maçında saha içinde bir itiş kakış yaşandığı için çocuğa dümdüz giderek teşekkür ettiler.
hem de o çocuğun ailesi oradayken.
mertlik delikanlılık öyle lafla olmuyor,yiğidin harman olduğu yerdeniz desenizde bunu davranışlarınızla göstermediğiniz taktirde kimse inanmaz size.
burada site yönetimine büyük görev düşüyor.
toromanı kendi memleketinde alkışlarla karşılayarak bu kırgınlığa bir son verilmeli.site yönetimi böyle bir jeste ön ayak olarak kendisine yakışanı yapmalıdır. sivaslıya yakışanda budur.
|
Artık gurur duymuyor ki sırtındaki numarasını çıkarttı... 2.'si yatırım yapacaktım vazgeçtim demiş heralde 2. bir internet kafe açacaktı ondan vazgeçmiş... Böyle iş olmaz... O takımının kaptanı ayrıca Sivas'lı Sivasspor maçında bir kavga çıkmışsa onu ayıracak adam her iki nedenden de ötürü Toraman'dır ama o ne yaptı? Tam tersine kavgayı çıkartan adam oldu... O bu stada geldikçe ıslıklanacaktır, küfür ona değil herkese ayıp küfüre karşıyım ama o 4 Eylül Stadında rahat edemeyecek her ayağına top geldiğinde ıslıklanacaktır, ıslıklanmalıdır...
Saygılar...