Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

 
 
Seçenekler Arama Stil

Ertuğral : Enteresan Bir Maç
Alt 05.12.2009, 15:56   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Ertuğral : Enteresan Bir Maç



Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, enteresan bir maç olduğunu, hatalardan gollerin geldiğini söyledi.

ERTUĞRAL: ''MORAL AÇISINDAN PUANA İHTİYACIMIZ VARDI''

İbrahim'in kırmızı kart görmesiyle sistemi değiştirdiklerini kaydeden Ertuğral, ''Pas ve koşu yollarımız daha çok kontratağa döndü. Orada gol bulabilirdik, ayağımızdan topu daha çabuk çıkarmak gerekiyordu. Geçen hafta iyi bir çıkış yapan Kasımpaşa'dan 1 puan almak da önemli. Moral açımızdan puana ihtiyacımız vardı'' diye konuştu.

Muhsin Ertuğral, ''Sivasspor'un bu sene hedefi nedir'' sorusu üzerine ''Ligde kalmak için 38-40 puanın hedef olması gerekiyor'' dedi.

Vural, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, Kasımpaşa'nın futbol oynama tarafında olduğunu belirterek, ''Futbol dışındaki etkenler, futbolun bilinmeyen tarafı, bugün bizim çok aleyhimizdeydi'' dedi.

Hakem Cüneyt Çakır'ın verdiği penaltıyla oyunlarını bozduğunu vurgulayan Yılmaz Vural, şöyle devam etti:

''Türkiye'nin göz bebeği bir hocamızın bu kadar ucuz bir penaltıyı vermesini kendisine yakıştıramadım. Herhalde maç ona ufak geldi. Böyle bir hatayı, böyle üst düzey bir hakem yapmaması lazım. Çok iyi giderken, bu iyi gidişe çomak oldu ve bizi dağıttı. Yekta'ya gösterdiği kartlar doğruydu. Sonuçta doğruya doğru.''

İkinci devrede yaptıkları değişikliklerle sonucu değiştirmeye çalıştıklarını ifade eden Vural, ''Sonradan yaptığımız değişiklerle atak yapalım dedik ama sonucu değiştiremedik. Futbol böyle güzel. Bu hafta bizi üzdü. İyi oynayanın kazanamadığı garip bir meslek bu. Umarım bu alınan bir puan, Anadolu takımlarına iki senedir keyif yaşatan bir kulübün toparlanacağı bir puan olur. Eğer bu 1 puan bu işe yaradıysa mutluyum, yaramazsa üzüntülüyüm'' diye konuştu.

Yılmaz Vural, ''Milli takım için Hiddink'in ismi geçiyor. Yabancı teknik direktöre sizin bakış açınız nedir'' sorusu üzerine, ''Türk antrenörden başka kimsenin bu işi yapacağını düşünmüyorum. Yabancıların kültürleri çok farklı. Türkiye'de bu işi yapacak çok iyi hocalarımız var. Sakın yabancı getirmesinler. En büyük tepkiyi benden görürler'' diyerek sözlerini tamamladı.
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 

Etiketler
bülent, enteresan, ertuğral, ertugral, etmeli, faturayı, hakeme, hakkı, hiç, istifa, kesti, maÇ, muhsin, uygunun, vural, yılmaz


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git