Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 19.12.2009, 22:30   #11
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1072 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
ErkANkaragücü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
cisim atıldı falan görünce dedim ne oluyo meğersem ibrahim şahine atılmış malum sezon başında tayd kupasında ibrahim şahin yüzünden savunmamızın göz bebeği dos santos 5 maç ceza almıştı.... neyse maç değerlendirmesini yapalım..

bakiyi durduramadık saolsun sivasın mehmet yıldızdan dolayı boşalan hücum hattını bugün baki müthiş oyunuyla tamamladı...

bana göre maçın kırılma anı maç başlar başlamaz meyeyle kaçırdığımız goldür...

tribünlere gelince 350 400 civarı sivaslı vardı tahiminim hem bizim tribününün hemde sivas tribününün dolmayacağı yönündeydi zaten öyle de oldu..

sivaslı arkadaşlar kızmayın ama harbiden geçen sene ki sivasla bu seneki arasında dağlar kadar fark var şöyle sağlam 6 7 tane topçuya ihtiyacınız var..

bizim takım hakkında konuşmak istemiyorum her sene olduğu gibi bu sene de sağolsunlar bizi ateş hattına attı topçularımız....

tribündeki sivaslılara herhangi bi sözlü saldırıda bulunulduysada ben özür dilerim stadda olanlar görmüştür ne kadar sıkıntılı bi gün geçirdiğimizi ambulansın sireni hiç susmadı takım kötü vs vs bizde sıkıntı bitmez..

SİVASSPORA kalan maçlarında başarılar... inşallah gelecek sezon yine böyle sıkıntılı bi durumda olmazsınızda bizde maçtan sonra yine BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN diye bağırırız

kardeş cisimler fln atıldı atışmalar oldu ama sonuçta olabilir bunlar sivastada olmuştu ama ankaragücü ile sivas her zmn kardeştir inşallah seneye beraber şampiyonluğa oynarız

Etiketler
değerlendirelim, maçı