Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stadyum Manifestomuz!
Alt 12.01.2010, 08:59   #11
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1023 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Stadyum Manifestomuz!

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet Boun Sivaslilar.net'te de söyledim... CHP'li vekilimiz ile basın toplantısından önce 10-15 dk sohbet ettim, sohbetin büyük çoğunluğu Stad ve Cumhuriyet Üni. Öğrencilerinin formasyon sorunları ile geçti... Stad konusunda ilk etapta yapılmamasından sonra da başlansa bile fuar yeri gibi atıl kalmasından korkuyor... İyi olacağını düşündüğüm birçok şey yarım kalıyor umarım bu kalmaz dedi, stadın büyüklüğü konusuna gelince UEFA'nın yeni kararını söyledim, zaten o karar olmasa da 17-18000'lik stadımız var o zaman ne manası kalıyor yeni stadyumun dedi ve şimdiki stadın ulaşımı daha rahat hiç değiştirmeyelim dedi... Rize'nin süper ligte takımı yok 22000'lik stad yapıldı biz Şampiyonlar liginde oynadık -ki daha da oynayacağız eminim- neden bu kadar küçüğü bize reva görülüyor dedi... Basın açıklamasında da Spor bakanına Rize'yi örnek vererek soracağını söyledi... Bugün yarın bu önerge TBMM sitesine düşer alır koyarız buraya, tabii bakanın cevabını da...

Bende kendisine sesimiz olduğu için teşekkür ederim...

Ben artık AKP'li vekillerden geçtim...
CHP Sivas Vekili kendi partisinde basın açıklaması yapıyor aynı saatlerde AKP il binasında onlarda bir etkinlik için konusuyor... Hiçbir konuya girmediler hatta Hamza Yerlikaya kalktı başka sorun yokmuş gibi MHP'ye sataştı...
Malik Ecder Özdemir'in de dediği gibi didişmememiz gerek, sataşmakla, kavgayla kaybeden Sivas oluyor, olacak bunun başka bir sonucu olamaz... Ne vardı Malik bey ve Muhsin bey geldiklerinde Milli Savunma Bakanının yanına birlikte gitseniz, Ne vardı "4 Eylül Milli Mücadele Bayramı" için Malik Bey'in yazdığı kanun teklifine Sivas Milletvekili olarak değil bir Sivas'lı olarak imza atsanız? Ama yapmazlar çünkü eğer yaparlarsa Tayyip onları birdaha aday yapmaz, koltuk Sivas'tan önemli çünkü...

YAZIKLAR OLSUN...

Bu konuda duyarlı davrandığı için Sayın Vekilimiz Malik Ejder Özdemir'e teşekkür ederiz. Sevgili Kıbrıslı abimizden isteğimiz Sayın Vekilimizin soru önergesini ve bu önergeye verilecek olan cevabı, eğer takip edebilirse, bizimle bu forumda paylaşmasıdır.

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
ayrıntıları, belgesi, kıyak, manifestomuz, neyimize, projesi, sivas yeni stad, sivasspor yeni stad, sivassporstad, sivasstadyum, stad, stadstad, stadyum, trabzona, wikileaksten, wikilieaksten, yapılmazsa, yeni