Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: HAYRETTİN AFFEDİLDİ!
Alt 30.01.2010, 02:30   #12
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 993 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: HAYRETTİN AFFEDİLDİ!

Alıntı:
MESSİ58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen şimdi duada edersin hayro hata yapsın diyee. malum gazetecinin sağ kolumusun komşusumusun acaba?
Önce Karşındakini Tanı Sonra Yorum Yap Tavsiyem Bu Sana...
Ben Sivasspor Forması Giyen Her Topçunun Başarısının Peşinden Koşarım İnsanların Karakteri ile Yaptıkları İşin Ciddiyetinin Ayrımında Olamayan İnsanlar Dünyaya At Gözlüğü ile Bakmak Zorunda Olan İnsanlardır...
Profesyonel Bir Dava İçindeysek Alınacak Her Kararda Profesyonelce Olur ve Beğensekte Beğenmesekte O Karar Kabulumuzdur.Çünkü Tek Çıkar Yol Sivasspor Başarısıdır..
Ama Ne Yazıkki Burada ve Sivassporun Olduğu Çoğu Platformda Adam Sendecilik , Ayrımcılık Kayırmacalık Olduğu İçin Sivasspor Kupalara Uzanamadı Hatta Küme Düşmenin Eşiğine Geldi...
Bülent Uygun Şampiyonluğa Oynatırken Ondan Kralı Yoktu Yaptığı Hatalar Görülmüyordu Takım Tepe Taklak Oldu Haydi Bülent Bay Bay.Hayro Ceza Aldı Takım 3 Maçta Fark Yedi Kurtarıcı Hayro Oldu Haydi Hayro Kralda Sensin Paşada....

Hala Bazı Oalyları KAvrayamayan Kişiler Var...Herkesi Eleştirin Ancak Kişiliğe Laf Etmeyin Kardeşim...Hayroyu Beğenmiyosan EleştirOrta Yapamıyor De Koşamıyor de Her Ne Haltsa Onu De Ama HAYRO SENIN OLE BOLE ... Deme Arkadaş.Aynı Şekil Abdullah Yiğiti Beğenmiyosan Asparagas De Sallıyor De Ama Adama Belden Aşağı Yakıştırmalarda Bulunma...Bunları Söyleyincede Ya Birinin Komşusu Oluyoruz Yada Başkasının Kankası...

Ben Hayroyu Ne Kadar Tanırsam Abdullah Yiğitide O Kadar Tanırım...Bunu Anlayamayan Ya Okuduğunu Değerlendirmede Sorunları Vardır,Yada Yalandan Muhabbet Peşindedir...

(Çok Merak Ettiysen Anlatıyım.
Abdullah Yiğiti Seçilmiş Başkan Zamanında Teknik Direktörümü Murat Özgenken Gümüşhane Deplasmanında Tanıdım.Tekamülen 12-13 Yıl Oldu Felan.Sağolsun Gümüşhane Yönetimi Biletleri Tuzlu Yapınca Sivastan Gelen Parasız ve Parası Yetmeyen Taraftarımız Dışarda Kaldı.Buradada Bi Baktım Abdullah Abi Para Topluyor Herkesten.Ne Dir Ne Değildir Sordukki Dışardaki Taraftara Para Gitmesi İçin Para Toplanıyormuş.İlk Orda Tanıştım.İyi Kötü Yolda Belde Görürsek Yada Maçta Görürsek Muhabbetimizi Ederiz.Buna Ne Sıfat Verileceğinide Sen Belirle Messi58.Sağ Kolmu Dersin Cengaverimi Yoksa Fedaisimi )

Etiketler
affedİldİ, çıktı, hayrettine, hayrettİn