Alıntı:
85200258 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım birincisi bence bu parti muhabbeti degil. a partisi yerine b partisi de gelse durum böyle olacaktı. Bizim insanımız böyle ito nun sahibi kale kilitin sahibi sivaslı ancak fabrikaları buraya degil istanbula açıyolar. bunun gibi bir çok örnek var. Ayrıca su an hükümette olan partiye oy verenler vekillere vermiyor vekili parti kendi belirliyor. Yoksa hamza yerlikayayı kim seçer? ne anlar siyasetten.. Bu işin okulu dahi varken cahil kesmi vekil yapıyolar partinin içinde duruyor diye. Bence millet vekilini halk kendi seçmeli. en azından ciddi anlamda halkı temsil edebilir. TBMM de oturdugu yerden aramızda maaş alamayacak olan var mı? Ne güzel dünya ben üniv bitirmişim iş bulamıyorum adam iki halter kaldırdı diye milletvekili oluyor  düzene bak..
|
parti muhabbeti yapan kim arkadaşım? parti belirliyor evet.. seçimlerden önce de kimin kaçıncı sırada olduğu biliniyor dimi? Bakarsın geçmişine.. nerden mezun, hangi işle meşgul, sivasta kaç sene yaşamış ya da YAŞAMIŞ MI, sivasa birşeyler kazandırır mı oturur düşünürsün ona göre oyunun versin.. Particilik olmasa senin dediğin gibi bunlardan hiçbiri bizim vekilimiz olamaz.. önceki açıklamamda sanki vekillerimizin çoğunlukta olduğu partiye sempatim var gibi hissedilebilir diye ben partiye sempatim yok dedim.. Konuyu çarpıtmazsan sevinirim