Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 21.03.2010, 19:00   #11
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 937 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Alıntı:
gdodeğilyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
'Umut insana en büyük kötülüktür,çünkü işkencenin devam etmesi demektir' demiş adamın biri. Önce biraz abartılı gelmişti bu söz ama meğer Sivassporumuzun bugünü için söylenmiş adeta.
Umutlu olmayı gerektirenler:
1) Ligde matematiksel olarak kalma ve düşmeme umudumuz hala var.
2) Topçular adam gibi oynar, iyi yönetilirse maç kazanabilirler
3) Muhsin hoca istifa eder, Erman gibi bazı topçular süresiz kadrodışı kalırsa olabilir.
İşte bu nedenlerden taraftar olarak bize yapılan işkence , düştüğümüz kesinleşene yani 3-4 maça kadar devam edecek.
Merak ediyorum,Muhsin istifa etmez,takımda sert önlemler alınmazsa hangi taraftar stada gelecek artık. Ben bir daha bu hocanın yüzünü bile görmek istemiyorum, bazı futbolcularımızın da keza.
Yediğimiz ilk golden önce maratonda kenardan Erman topa bas, adamı kovala, pres yap, kaldır ......nı diye bağırmaktan bittim. Birazdan da golü yedik. Bir oyuncu ancak bu kadar gafil, umursamaz olabilir. Nasıl oldu da oynattı bunu anlamadım.
Devre arasında sahada Cihan ve Murat ısınıyorlardı,bir ara top saha kenarına gelince topu almaya gelen Cihan ve Murata şut çekmelerini söyledik,Murat elini iki yana açtı, yedeğim baksana der gibi. Cihan niçin kaç maçtır 60.dakikalarda oyuna giriyor. Kamanan hazır değil, niye sokuyorsun, ya da neden hazırlayamıyorsun? Rahman ,Harun , Yunus neredeler, niye hazır değiller?
Keita,Hayrettin,Dağaşan ve Abdurrahman istekli oynadılar.Buna karşın Mehmet Yıldız çok kötüydü, Sedat,Yasin defansta boğuşmaktan ileri çıkamadılar.
İlk yarı hücumda iş yapamadık, Mehmet Yıldız 28 numaralı oyuncunun kucağında bütün maçı geçirdi,İbrahim Şahin Mehmetle anlaşamadı,boş alanlara kaçamadı,oyundan çıkmayı haketti. Abdurrahmanı çıkarması hataydı, ayakta kalan bir oyuncumuzdu, alkışlarla kenara geldi.Hakemler zaten taa en yukarlardan talimatı aldılar biliyorsunuz yapmaları beklenenleri yaptılar.
Bugüne kadar hep destek dedim ama artık bu hoca ve bu oyuncularla 'YETER!'diyorum. C.tesimizi Pazarımızı verelim,ailemizle gezmek,dinlenmek dururken,yenileceğimizi içten bilerek ama belli etmeyerek maçlara gelip bağıralım destekleyelim,tokadı yiyip gelelim.Artık yeter,böyle gitmez.
Gardaş önce sana maç yorumunu yapmandan dolayı çok teşekkür ediyorum...Diğer yiğidolar yorum yapmasalarda CANLARI SAĞOLSUN ben maçı yine yorumlayacağım...Bu takımı amaatöre düştüğünde bile dış sahada 4 Eylüle ,Yıldızeliye karşı oynarkende gözlerim yaşlar içinde destekledim..Ömrümün sonuna kadar da destekleyeceğim....GELELİM MAÇA:1.DEVRE:Hoca aslında maça 1-2 oyuncu hariç doğru 11 le çıkmıştı...İlk yarı maç genelde kontrolümüzde geçti...Bu maça bana aynı Manisa maçını hatırlattı..O maçta da ilk yarı bu şekilde olmuştu...G. birliği bu maça kazanmaktan ziyade 1 puan için gelmişti..Çünkü maç boyunca defansif ve kontrollü oyun oynadılar...Oyunu kendi yarı alanlarında kabul edip kontrataklarla sonuca gitmeye çalışıyorlardı.Taraftar maçtan ve takımdan umudunu kesmiş; yiğido gençlik hariç herkes sus-pus oturdu.. Tatsız tutsuz bir maç oynandı....ilk yarı 3 tane pozisyonumuz vardı..Bir takımda oyun sistemi oturmamışsa,kanatlar çalışmıyorsa,bazı oyuncular sahada koşmuyor,mücadele etmiyorsa,kaleye şut atılmıyorsa atılacak gol de mucizelere ve ölü toplara kalır...İlk yarı geçen seneki takımdan Yasin,Keita,Erman dışında 8 oyuncu oynadı..Keita orta sahada koşmadık yer,basmadık alan bırakmadı..Keita koştu;İ. Dağaşan ve Erman resmen yattı..Abdurrrahman 3-4 maçtır yeni oynadığı için hiç hazır değildi;kaleye 1 tane orta yapamadı...Hayrettin elinden geldiğince iyi mücadele etti;kademelere girmeye çalıştı...M. yıldız hala eski formundan çok uzak..İ. Şahin ise tam bir komedi..İbrahim o kadar kötüydü kü takımın adeta el freni gibiydi...İlk yarı hakemler de çok kötüydü..Biz vip te yan hakemle aynı hizad maçı izledik..Yan hakem çok kötüydü;her verdiği karar aleyhimize oldu..MAÇIN KADER ANI 1:Kanattan yapılan ortada G. Birliği defans oyuncusu havada topa elle tokundu;bu hareket dünyanın her yerinde penaltı hakeme göre ise çarpma,pozisyon devam dedi kara gömlekli arkadaş...Bu pozisyona penaltı çalınsa belki taraftar da oyuncu da heyecena gelecek ve maç çok rahat geçecek..Yine kanattan 2 pozisyon yakaladık ama M ehmet ve İbrahim ağır kaldılar...Onların golu şu tesadüfe bakın son 2-3 maçtaki gibi yine 20. dak. larda geldi..Gol ,istanbul maçında yenen golün 1 e 1 kopyası gibi..Bu dak. da orta sahadan Sedat ve Yasin in arasına atılan bir topta Mustafa P. kaleciyle karşı karşıya kalıyor ve golü atıyor..2. DEVRE:Takım 2. devreye sağlı sollu atatklarala iyide başladı..Bu devre yakalana 2-3 tane de gol pozisyonumuz da var..Cihan ve Kamanan'ın girişiyle takım yine tek kale oynuyor;rakip sürekli kapanıyor biz yükleniyoruz..Sahanın en kötülerinden Musa adeta tel tel dökülüyor;ne top oynuyor,ne pas atıyor..Adeta rakibin 12. oyuncusu gibi..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı