Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

 
 
Seçenekler Arama Stil

Olimpiyat birincilerinden Sivasspor`a ziyaret
Alt 17.06.2010, 08:50   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Olimpiyat birincilerinden Sivasspor`a ziyaret



7. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'nda şarkı yarışmasında “Sivas'ın Yollarına Türküsünü” söyleyerek birinci olan Mozambikli Bangaiana Jose ile olimpiyatlarda Türkçe konuşma yarışmasında ikinci olan Nilza Macie, Sivaspor Tesislerini gezdi.

Uluslararası Türkçe Olimpiyatları için Türkiye'de bulunan Mozambikli Bangiane Jose (14) ve Nilza Macie (15), Sivas'a geldi. Mozambik'te Türk okulunda eğitim gördükleri ve Sivasspor hayranı oldukları belirtilen Mozambikli kızlar, Sivasspor Tesislerini de ziyaret etti. Mozambikli gençleri karşılayan Sivasspor Genel Müdürü Cafer Kaplan ve Külüp Müdürü Nihat Karaman, kızlara Sivasspor forması ve atkısı hediye etti. Kaplan ve Karaman ile sohbet eden Mozambikli kızlar, Sivas ve Sivasspor'a ilişkin görüşlerini de aktardı. Geçen yıl Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'nda “Sivas'ın Yollarına Türküsünü” söyleyerek birinci olan Bangiane Jose, istek üzerine türküyü yine seslendirdi. Sivas'ın Yollarına Türküsü'nü Sivas'ta söylemekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Jose, “Geçen yıl Sivas'a gelmeyi çok istemiştim, ancak gelemedim. Sivas'ı ve Sivasspor'u çok seviyorum. Sivas benim ikinci vatanım. Sivasspor'u tutuyorum” dedi. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile tanışmayı da çok istediğini belirten Jose, yarın İstanbul'a giderek Otyakmaz'ı ziyaret edeceğini söyledi. Nilza Macie de iyi konuk edildiklerini, üniversite eğitimi için Türkiye'ye gelmeyi planladığını kaydetti. Temel fıkrası anlatan Macie, anlattığı diğer Türkçe fıkralarla da yanındakileri güldürdü. Kaplan ve Karaman da ziyaretten dolayı Mozambikli genç kızlara teşekkür etti.


Sivas`in Sesi Gazetesi
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 

Etiketler
birincilerinden, olimpiyat, qelinn, sivasspor`a, ziyaret


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git