Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: M.Yıldız ve Keita kadro dışı
Alt 15.10.2010, 20:56   #11
yiğido0858
Yeni Yiğido

19 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 545 yiğido0858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: M.Yıldız ve Keita kadro dışı

Alıntı:
fatihcan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu kadarınada pes artıkk mehmet yıldızı yerden yere vuranlar hiçmi utanmıyor.. adam sivası para için terketmediği için mi kaç kere kiralık gidip sivası çok sevdiği için mi büyük takımlardan büyük teklifler alıp sivası terketmediği içinmi yerden vuruyorsun adam gibi adam olun belden aşağıya çalışmayın.. ceyhun sivassa ne vermişki kaptan olmuş mehmet yıldız hem şampiyonluğa oynayan kadronun en değerli oyuncusu hemde süper lige çıkmamızı sağlayan futbolucumuz ... hoca 14 maçta 1 galibiyet alsınn sesiniz çıkmasın adam 2 maç oynamadı diye yerden yere vuran geçen sene onun yokluğunda neler olduğunu gördünüz bülent uygun bile onsuz bir hiçç...

aynen katılıyorum ne hakla mehmet yıldızı SUCLUYOLAR ANLAMIYORUM BU TKAIMIN BI TANE YILDIZI VARDIR ODA MEHEMT YILDIZ GERİSİ BOŞ KEITAYMIŞ MEHMET 10 YILDIR BU TAKIMA HİÇ BİR FURBOLCUNUN VERMEDİĞİNİ VERDİ SATMADI PARA İÇİN SİVASIMIZI BÜYÜK KULUPLER İSTEDİ GİTMEDİ YINEDE SÜPERLİGE ZATEN MEHMET OLMASA IMKANSIZDI CIKAMAZDIK MEHMET YOKKEN TAKIMIN NE HALDE OLDĞU BELLİ CEYHUN GELMİŞ 3 5 MAÇ OYNAMIŞ KAPTANLIĞA ONA VERIYOLAR YONETIM İYİCE SAPITTI BOLE YONETIM OLMAZ OLSUN YONETİM TERK EDER TEKNIK HEYET MEHMET YILDIZ EVINI TERK ETMEZ BÜYÜK KAPTAN ARKANDAYIZ HER ZAMAN SEN BU TAKIMIN YILDIZISIN KIM NEDERSE DESIN.........
yiğido0858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bakkal, diledi, duyuru, dışı, dışılar, ettiler, kadro, kaldı, kavga, kaydi, keita, kulübümüzden, mehmet, myıldız, neden, niye, sİvas1in, sİvasin, İdmanda, yildiz, yildizi, yıldız, Özür