Bu hafta oynanan kayserispor - sivasspor maçında deplasmana giden sivassporun onurlu GURURLU vede şerefli taraftarlarının bu görüntüleri ne gülünecek ne dalga geçilecek fotoğraflar. Bu fotoğraflar SİVASSPORA duyduğumuz aşkın sevdanın fotoğrafları. Aslında değinmek istediğim nokta Bizler taraftar olarak hertürlü sıkıntıyı rezilliği gerek polisle kavga etmeyi gerekse deplasmanda veya evimizde oynadığımız maçlarda bu denli Cefalı olsun herşey SİVASSPORUMUZ için dİye düşünürken, futbolcuların teknik heyetin ve yönetimin böyle umarsız davranışları nedendir. Görmüyorlarmı bu takımın bu halini kim koyacak elini taşın altına taraftar üzerine düşen görevi yeterince yerine getiriyor ya baştakiler acaba akıllarında 1. lig hesaplarımı var lütfen acizane bir sivasspor aşığı olarak söylüyorum takımımızı yalnız sahipsiz bırakmayalım anlaşılan bu takımın tek düşüneni tek seveni ve değer vereni cefakar SİVASSPOR TARAFTARIDIR...
-------------------------------------------------------------------------- SEVDİM SENİ BİRKERE
BAŞKASINI SEVEMEM
DELİ DİYORLAR BANA
DESİNLER DEĞİŞEMEM
Yukarıdaki Mesaj için 17 Kullanıcı Ali Selim'a Teşekkür Ediyor...