Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml
Şimdi bırakın maç oynanmadan sonuç çıkarmayı beyler... Evvela çok anlamlı bir günde çok anlamlı bir galibiyet çıkarmak için neler yapmalıyız ne gibi organizasyonlara girişmeliyiz bunu halletmek lazım. Sivasta olsam eyvallah ama maalesef gelemeyeceğim. Sizlerin güzel şovunu soğuk buz gibi bir havada olsa sabırsızlıkla bekliyorum. Unutmayın bu Trabzonu bu şekilde hiç bir zaman bulamayız. Bu futbolcu arkadaşların ve Sayın hocamız Rıza Çalımbayın işi... Özellikle bu hafta yine kırmızı çizginin dışındayız. Bu hafta galip gelirsekki inşallah galip geliriz rakiplerimizden ikisi bir biri ile oynayacağı bu durumu değerlendirmeliyiz... O galibiyet morali bizi üst sıralara taşıyacaktır buna eminim. Ayrıca internet ortamındaki yorumlarımıza dikkat edelim, mümkün olduğunca sitelere maç öncesinden girip yorum yazmayalım. Maç sonunda (özellikle Trabzon sempatizanı ajansspora) çifte standart dersi verelim... Sivassporumuz çok güçlendi buna bütün arkadaşlar hem fikir. Umuyorum hocamız çok iyi hazırlayacak oyuncularımızı, ben tek korkum zeminde kar olması. Antalya maçındaki zemin olursa mazallah durumumuz çok kötü olur. Mutlaka düz zeminde top oynamayı seven oyuncularımızın istediği bir saha olması gerekiyor.
Hadi bakalım inşallah bu maçı alırız ama unutmayın şimdiden sağdaki soldaki sitelere girip atıp tutmayın...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|