Cevap: Maçı değerlendirelim
selam arkadaşlar öncelikle hepimize geçmiş olsun. bu yenilgini sebebi bence hemşehrimiz rıza çalımbay dır. Adam kadrodaki oyuncuları değerlendiremiyor . cihan yedek bekliyor mehmet nas giriyor . navratil le rada eski takımlarında yanyana oynarken rıza hoca bunları alıyor birini defansa birini orta sahaya koyuyor emenaro yerine kaman ile başlaması lazım hayrettin bu takımda yeri yok uğur kavuk aynen öyle 3 gölün sebebi uğur hayrettin ikilisdir sanki basket maçı 9 saniye sonra gol yiyoruz yok böyle birşey. bu gidişle hazin son bizi bekliyor iyimser olalım ama olmuyor. haftaya eskişehir maçı var deplasman artık film koptu bence bu saatten sonra neler olur merak ediyorum kadir bugün muhteşem oynadı tebrikler . kalecinin çok hatası var uzaktan topları alıyor diye iyi kaleci olunmaz birebirde hiç bir etkisi yok slovak kaleciye şanz verilmesi lazım bir arkadaş yazmış polanyalı haricinde diğerleri fiyasko diye doğru söylüyor aynen katılıyorum. tekrar söylemek istiyorum uğur kavuk hayrettin bu adamlara şans verilmemesi lazım . aynı zamanda mehmet nasada .umarım bundan sonrası memleketimiz için iyi olur ama hiç sanmıyorum buca bile çok katı defans yapan konyayı 3-2 geçti . yazacak çok şey var ama olmuyor yazılmıyor. yönetim klup yönetmeyi bilmiyor hoca adam oynatmayı bilmiyor daha ne beklersiniz siz bu takımdan 15 bin kişiye yazık olmadımı şimdi stat ağzına kadar dolu mükafatıda lazlara 3 puan bunda rıza hocanın çok katkısı oldu . memleket çocuğu felan hikaye........ hayrettinde öyle....uğurda öyle ...... mehmet nas da öyle........
|