Cevap: 25.000 Kişilik Stadyum Kararını Kınıyorum
bazı arkadaşlar stadyum konusunda gerçekleri bilmeden yorum yapıyorlar
bu bilmeden yorum yapan kişilerde hep sivas dışında oturan hemşerilerimiz
diyelimki biz stadyumu dolduramıyoruz diyelimki taraftarlık görevimizi yapamıyoruz kabul
yanlız başka bir şehrin insanı varmıdırki şehrine yapılacak yatırıma küçük olsun büyük olmasın diyecek
uefa kriterlerine uygun bir stadyumun kaçbin kişilik olacağı belli biz diyoruzki uefa kriterlerinde olsun fazlasını istemiyoruz
ama bakıyorum aptalca,yorumlar kimi mevcut stadyumumuzun kapasitesini bilmiyor belkide o stadyumda bir sefer maç izlemedi şayet izlemiş olsa en düşük seyircili maçımızın 14.000 kişi olduğunu her maçdada 15.000 altına düşmediğimizi bilir bu akıl budalası insanlar
kusura bakmayın belki kırıcı yazıyor olabilirim ama neden benim şehrimi 30.000 kişilik stadyuma layık görmüyorsunuz
benim şehrimin urfadan.rizeden.çorumdan,malat yadan,trabzondan ne eksiği var
veya 5.000 koltuk fazla oldunmu parasını bu karşı çıkan kişiler ceplerindenmi ödeyecek babalarının parasımı
lütfen günün siyesetini yapan günü yaşayan güne göre konuşun çapsızlar çeksinler artık sivasın üzerinden pis ellerini
bu sözüm başbakandan,milletvekilimize,b urokratımızdan,valimize,sokakt aki geleceği görmeyen vatandaşımıza
şunuda biliyorumki bu stadyumun gündeme gelmesi tamamen bir siyasi manevra
birkaç arkadaşımızın konuyu gündemde sıcak tutmasıyla birde duyarlı vatandaşlarımızın gönderdiği meallerle bu iş oldu
şimdi kapasiteyi vermeden stadyum konusunu gündeme düşürdüler bizim tepkimizi ölçüyorlar
biz mevcut stadyumun yerini tokiye verip karşılığında 25.000 kişilik stadyum yapmanın bunada razı olanın bu vatana en büyük ihaneti yapacağını düşünüyor vede bunu bize dayatırlarsa öncelikle BAŞBAKANA,SONRA MİLLETVEKİLLERİMİZE,SONRA VALİMİZE.SONRADA MECNUN BAŞKANA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM
SAYGILARLA
|