Cevap: MEHMETTEN RİCAMIZ
mehmet yıldız konusunda tüm mesajları okudum birçok mesaj seviyeyi düşüren hakeret içerikli mesajlar birincisi bu bize yakışmıyor
bence mecnun başkanın rıza hocayı getirmesine gerek yoktu pekala bu sitedeki üyelerdende birçok hoca bulabilirdi uluslar arası kariyerde
şimdi varsayalım sizi dinledi rıza hoca mehmet yıldız kötü ,hayrettin kötü,mehmet nas kötü,kaleciler kötü hepsiyle ipleri koparsınmı istiyorsun beyler şurda kalmış 11 hafta bırakın bu futbolcuları rıza hocanın malzemecisine kadar ihtiyacı var lütfen gölge etmeyin
rıza hoca bilmiyormu bu futbolcuları göndermeyi sezonun ortasından yaptı operasyonunun yarısını bile bilede kulupde rekabet olsun diye bu futbolcuları tuttu
sezon bitsin ligde kalalım operasyonun tamamı yapılacaktır bu formayı hak etmeyen kişinin kulupde işi olmaz olamaz
yanlız bu zor dönemde kötüde olsa bize düşen futbolcularımıza sahip çıkmak yiğido gibi davranmak
herkesin eleştiri hakkı açıktır ama bu eleştirileri yapan arkadaşlarımızın kulubune verdiği hiçbir katkı yok şuan
rıza hocamıza futbolcularımıza sonuna kadar güveniyorum vede herkesin bu haftadaki en önemli maçımız öncesi takıma futbolculara kösdek değil destek olmaya DAVET ediyorum
kimsenin şüphesi olmasın herkesin istediği operasyonlar lig biter bitmez hocamız tarafından yapılacaktır saygılarımla
|