Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Hak ettiğimiz galibiyet aldık
Alt 14.03.2011, 22:01   #34
zgR
Yiğido

zgR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

103 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 zgR FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hak ettiğimiz galibiyet aldık

Alıntı:
kolukisa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili dostlar Sivasspor ve diger Anadolu takimlari ne pahasina olursa olsu bu ligde devamli kalmali ve su üc büyükler denen ve Istanbulda oturan Anadolu insanlari tarafindan'da desteklenen bu kluplerin hegemonyalari artik yikilmali,sizlerin verdigi vergilerle ayakta duran devlet televizyonlari bile tarafsiz ve esit bir yay yapmasi gerikirken,Sergeni ve Hakani saaatlerce GS. FB. BJK ve aradabirde olsa TB'yi konusuyorlar kardesim bu kanalar bu kluplerin sözlesmeli kanallarimi yoksa HALKIN kanallarimi,bu kluplerin kendi kanallari var sorunlarini orada tartissinlar,biraz da yüzlerini geldilleri topraklara dogru döndürsünler günün birinde yüzleri olur bizlerle konusurken.Bu vesileyle TRT1 spor yanini yapimcilarini bir kez daha Kiniyoru.Hollanda'dan selamlar

adamlarin isleri uc buyuk dedikleri takimlari yikmak yeniden kurmak hemde saatlerce.gerci gorduk 3 buyuklerinin hallerini bu sezon.Turkiyeyle aramizda 4 saat var,anten kurdurdum,kayseri maci ozetini izliyim dedim stadyum mansette,saatlerce bekledim reklam girdi kanal degistirdim bi baktim hakem son dudugu caldi.kac saniye gosterdilerse artik yuh dedim bu kadar olmaz.maci izleyemedigim gibi sabah kalkip okulada gidemedim..artik bu taraftli yayinciligin son bulmasi lazim sabrimiz tasmak uzere.
zgR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
aldık, ettiğimiz, galibiyet, hak