Cevap: Gelecek sezon hedef ilk 5
Değerli Arkadaşlar ;
Öncelikle ligde kalmayı garantilemeliyiz.Allah korusun, 2 hafta yenilirsek, Buca'da 2 hafta yenerse üzerimize çıkar.Ayrıca Kasımpaşa'ya dikkat etmek lazım.Adamlar kapanarak iyi oynuyorlar, onlar da art arda 5 galibiyet alsa bir anda üzerimizdeler.[B]Kasımpaşa'nın bu oyunu Bülent Uygun'un Sivasspor'a 2 yıl önce oynattığı Konya zaten düştü.Yılmaz Vural yine milli takıma aday olur! 8 haftada bu 2 takıma dikkat etmeliyiz.İçeride ki Kasımpaşa maçına rehavete kapılırsak kötü sonuçlar doğurabilir.Şu an önümüzde ki Beşiktaş maçına Buca maçında ki dizilişle oynarsak hüsrana uğrarız.Bucaspor'un şanssızlığından ve tecrübesizliğinden aldık o maçı.Beşiktaş karşısında Kayseri maçında oynadığımız gibi dahada haddimizi bilerek geride oynamalıyız.Guti,Quaresma ve Bobo gibi isimlerede özel önlem almalıyız.Ben hiçbir zaman karamsar olmadım.Arkadaşlar beni umutsuz görmesin.Ben maçta ki oyuna göre yorumlarımı yazıyorum.Geride oynarsak rahat 1 puan alırız arkadaşlar.Bu maçtan zaten 3 puan alırsak ligi garantileriz.Ama akıllı ve mantıklı bir oyun planıyla ve rakibin sistemini iyi analiz ederek oynamalıyız.
Saygılarımla...