Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 23.04.2011, 16:46   #11
57babasivas
Tecrübeli Yiğido

128 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Alıntı:
kareas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
rıza hoca;senden hiç bir zaman ama hiç bir zaman teknik direktör olmaz,olamaz..olmayacakta..... ..... bunu yenildik diye demiyorum..
bende yaz çakdim senin yazdini sen yazmişin evet olmaz arkadaşlar duygusal düşünmeyelim rıza hocanin ilk 11 de ve sonradan aldiklari oyuncularda hata yapiyor ve sürekli ayni hatayi yapiyor geçen belediye maçindada 2 0 geçtik 70 den sonra oyuncu degişikline giddi gol geliyorum diyor alsana top kesiçi sondakkalar biz gol yiyecez diye korkulu dakikalar yaşiyoz son 15 dakka kaldikdan sonra peş peşe sokuyor top kesici birdaha gol yemeyek diye kesin olarak rıza hocayla yolar ayrilmasi lazim bügün yine Grosicki pas laşmadilar resmen takim içinde guruplaşma var eski oyunculari yine temizlen mesi lazim hiç biri kalmasin önümüzdeki sene eski oyunculardan yoksa sonumuz iyi deyil
57babasivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 57babasivas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı