Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Bayan Taraftarlar

Bayan Taraftarlar Bayan Taraftarlara Özel

Seçenekler Arama Stil

Bayanlar da düşünür
Alt 15.07.2011, 18:16   #1
alemdarlar
Tecrübeli Yiğido

alemdarlar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

369 Mesajına 799 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 alemdarlar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Bayanlar da düşünür

Herkeze selamlar.Bana diyorlar bazen bazı Sivasspor.com daki arkadaşlarım.Abi kafayı taktın sende eskide kalmış olaylara.Bende imkan buldukca eskiden yaşanmış güzellikleri gündeme göre bu zamanlarda paylaşacağım diyorum.Onlarda takılıyor bende takılıyorum.Şakalaşıyoruz birbirimizle.Hak ediyor Sivasspor.com üyeleri diyorum.Hatta iddaa ediyorum.Nostalji ise bakılır Sivasspor.com sitesine diyorum.

ŞİMDİ sizlere eskide kalmış BAYAN YİĞİDOLAR'la(Yiğideler'le) ilgili haberleri ve zaman zaman da yapmış oldukları çalışmaları paylaşacağım.Ayrıca günümüzde de olan bayan taraftarlar la ilgili haberleri ve çalışmaları da paylaşmayı düşünüyorum.Hepsini bu sayfada bulabilirsiniz ve sizlerden de paylaşım veya paylaşımlar bekliyoruz.

---------------------------------------------------------------

BAYAN deyip geçme.Sivasspor onlarla daha da güzel...

MANKEN Ümran ÖZEN,Sivasspor için defile düzenlemeye karar verdiğini belirtir ve Gazeteci Yücel YÖNAL abimize tüm geliri Sivasspor'a bağışlayacağını belirtir.Kırmızı-Beyaz renklerin ve üç yıldızın ağırlıklı olacağı bu defile MİLLİYET gazetesi tarafından duyurulur.Tarih 12 Kasım 1968 dir.

Etiketler
bayanlar, bayanlarda, dÜŞÜnÜr