Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

 
 
Seçenekler Arama Stil

Golü hissediyorum..
Alt 26.09.2011, 20:22   #1
ZiDaNe58
Usta Yiğido
 
ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 08.07.2009
Yaş: 36
Mesajlar: 1.576
Thanks: 1.680
723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt
Standart Golü hissediyorum..



Sivasspor’un son transferi Rasmussen attığı gollerle Sivasspor’a hayat veriyor.Ankaragücü karşısında golle tanışan Rasmussen,Bursaspor önünde de attığı 2 golle kendini ispat etti.Golcü Rasmussen “ Gol atmak benim görevim.Golü hissediyorum ve her zamanda hislerim beni yanıltmıyor..

Sivasspor’un son dakika transferi Rasmussen attığı gollerle takıma hayat veriyor.
Celtic takımından Sivasspor’a kiralık olarak transfer edilen Danimarkalı golcü Morten Nicolas Rasmussen, golcü kariyerini yeni takımı Sivasspor’da da devam ettiriyor.Sivasspor’a transferi ile gündeme oturan ve iki haftalık suskunluğunun ardından golle tanışan Rasmussen,2 gol attığı Bursaspor maçının ardından yaptığı açıklamasında “ Gol atmak benim görevim.Biz Sivasspor olarak takım oyunu oynamaya başladık. Ekip ruhu her şeyden önemli. Takım iyi olursa bende gollerimi sıralarım.Golü önceden hissediyorum.Bursaspor karşısında 2gol atmama destek olan takım arkadaşlarıma teşekkür ederim “dedi

DANİMARKALI GOLCÜ RASMUSSEN FORM TUTTU
Ankaragücü maçının ardından Bursaspor karşılaşmasında da fileleri havalandıran Danimarkalı golcü Morten Nicolas Rasmussen, taraftarların ve teknik heyetin beğenisini kazandı.
Sivasspor΄un 2-1 galip ayrıldığı Ankaragücü maçında 3 puanı getiren gole imza atan Rasmussen, Bursaspor maçında da iki kez fileleri havalandırarak galibiyette büyük pay sahibi oldu. İlk 11΄de çıktığı Ankaragücü ve Bursaspor maçlarındaki performansıyla alkış alan Rasmussen, ilerleyen haftalar için umut verdi.
Sivasspor΄un transferin son gününde İskoçya΄nın Celtic takımından kiralık olarak kadrosuna kattığı ΄΄Duncan΄΄ lakaplı Rasmussen, ligin ilk 2 haftasındaki Kardemir Karabükspor ve Eskişehirspor maçlarında yedek kalmıştı. Bu 2 maçta oyuna son bölümlerde dahil olan ve gol atamayan Danimarkalı futbolcu, Eskişehirspor maçında 66. dakikada kaleci Milan Borjan΄ın kırmızı kart görmesi ve takımının da 3 oyuncu değişikliği hakkını kullanması nedeniyle zorunlu olarak kaleyi korumuş ve penaltıdan bir de gol yemişti.
Bursaspor maçında Sivasspor΄un ilk golünü atan Nijeryalı forvet Michael Eneramo da bu sezon ilk kez gol atma sevinci yaşadı. Geçen sezonun devre arasında Sivasspor΄a transfer olan Eneramo, geçen sezon 3 gole imza atmıştı..
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ZiDaNe58'a Teşekkür Ediyor...
 

Etiketler
golü, hissediyorum


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git