Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın Hakkı Beraberlikti
Alt 02.10.2011, 23:10   #21
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Maçın Hakkı Beraberlikti

Alıntı:
MaXiMuM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivas'ın maçı dururken Fb maçını izlemişsin ve bunu söylüyorsun sıkılmadan !!! O halde Antu com. da yap maç yorumunu kardeş :( Burası Sivasspora gönül verenlerin sitesi hatırlatıyım :(
DEĞERLİ ABİCİM YANLIŞANLAŞILMIŞIM GALİBA BENİ BURDA BİLEN BİLİR SİVASLI OLUPDA BAŞKA TAKIMI TUTANLARA KARŞI ANTİPATİM VAR VE BEN SİVASSPORDAN BAŞKA TAKIMI TUTUYORSAM BURDA 2 SATIR YAZMAK NASİP OLMASIN BENDE LİG TV YOK MAÇI LİGTV OLAN KAHVEDE İZLEMEK ZORUNDAYIM TRABZONLULARIN KAHVESİ ORDADA FB -İBB MAÇI VARKEN SİVAS-ANTALYA MAÇINI VERMİYORLAR ANCAK FB MAÇI BİTTİKTEN SONRA LİGTV 2 KANALINI AÇTIRDIM SİVAS-ANTALYA MAÇININ 2.YARISINI ÖYLE İZLEDİM BİLMEM ANLATABİLDİMMİ BÖYLECE BENİM ANTU COM MANTU COMLA İŞİM OLMADIĞINIDA ÖĞRENMİŞ OLMUŞTURSUNUZ BEN SİVASSPOR İÇİN İSTANBULDAN ANKARAYA DEFALARCA DEPLASMANA GİTMİŞ ,SİVAS 2.LİGDEYKEN SINAVI BIRAKIP DARICADA SON 35 DAK SEYRETMEK İÇİN GİTMİŞ SİVASSPORUN İSTANBULDA OYNADIĞI TÜM MAÇLARA GİTMİŞ 4 5 MAÇ HARİÇ TFF Yİ PROTESTO ETMEK İÇİN TOPLANAN 15 20 KİŞİDEN BİRİYİM BU VESİLEYLE BUNLARIDA BİLMİŞ OLURSUNUZ ______SAYGILARIMLA
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
beraberlikti, hakkı, maçın