Cevap: Michael Eneramo
Alıntı:
DoomsDay58 Nickli Üyeden Alıntı
Herzaman iyi olacağını savunmuştum inandığım gibi olduda ama şu son vuruşları daha etkili yapması lazım atıyor bir okadarda kaçırıyor
|
ben ilk geldiği günden beri sağlam kalite ve sağlam kumaş olduğunu söyledim durdum...burada bazıları bunu topçu diye kim getirdi bu mu yıldız falan diyorlardı...şimdi görüyoruz bu takımın vazgeçilmezi olduğunu...az çok top oynadık, anlarız futboldan kimseyi göklere çıkardığımız da yok, yerin dibine soktuğumuz da... o yüzden hemen bir oyuncu için gelir gelmez süper veya berbat diye ahkam kesmeyelim...ama kariyeri ve oyun yapısı iyi adam zaten kendini de gösterir..Eneramoyu önceden biliyordum ve keşke bunun gibi bir adam bizde olsa diyordum...Şükür artık bizde...Yalnız şimdi korkuyorum ki 3 büyütülmüşler sözleşmesi biteceği için bedavadan almaya kalkışır diye...zira şu an üçünde de bankao oynayabilecek bir adam...lakin büyük ihtimal sözleşmesini uzatacağız ve bizde kalacak...bunun için dikkatli ve hızlı davranmalıyız...son vuruşlarda biraz daha gelişim sağlarsa daha da kimse tutamaz seni kara boğamız...