Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Galatasaray Maçında Tribünler?
Alt 03.03.2012, 17:59   #1
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Galatasaray Maçında Tribünler?

Merhaba, bayadır konu açmıyorum ama bu konuyu açmak gereği hissettim.

Bu maç bizim için dönüm noktası olacak alırsak gerisi çorap söküğü gibi gelicek ama alamazsak her şey bitmese de çok zor olacak. Bu maçta eğer stat dolacaksa ki dolacak gibi görünüyor. Sahada bizi sadece Türkiye sınırlarında değil tüm dünya da temsil eden şehrimizin adını yükselten bu takıma destek olmalıyız. Bir avuç zibidi gelip Sivas'ta stadyumu inletirken 13-14 bin kişinin onları izlemesi benim her zaman zoruma gitti. Artık bi şekilde tribün anlayışına varmalıyız. Eğer maça geliyorsak takımımızı desteklemeye geldiğimizi anlamalıyız. Gelip çekirdek çıtlayıp, kalkıp destekleyeni de oturtturmaya geliyorsanız gidin bi kahvede izleyin maçınızı. Bu takım bizim duyarsızlığımız yüzünden 2 yıl düşmemeye oynadı. Biz daha çok destek verseydik, takımımızı motive etsekdik daha iyi yerlere gelirdik. Neyse lafı uzatmıyorum, eğer maça geliyorsanız bu maçta bizim hep burada olduğumuzu gösterelim. Bizi televizyonda konuşmaya bile tenezzül etmeyen adamlara haddini bildirelim.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 10 Kullanıcı sivasfutbol'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
galatasaray, maçında, tribünler