Cevap: Maçı Değerlendirelim
öncelikle takımi tebrik etmek istiyorum bu kadar mücadeleci oynadıkları için 3 0 dan sonra bile maçı çevirmek için asıldılar maça maçın kaderine etki eden hakemdi 3. Dakikada necati sarı kart 6. Dakikada penaltı ve kırmızı kart ondan sonra bakalım 10 kişi 1 .0 yenik durumdaki galatasaray nasıl top oynayacaktı aYDın kırmızı kart görmesi lazımdı kaldı 9 kişi fakat hakem sağolsun bu maçı hakem kazandı maçtan sonra maraton programını izledim yakala sansal ve markus ne kadar takla attılar terime renklerin çıkarları değil terime yalakaligin konuşulduğu programdan iyice sinirlenip trt sporu açtım helal olsun onlar adam gibi yorum yaptılar neyse dönelim maça bence kaan iyi oynadı kamil uzun zaman sonra en iyi futbollarından birini oynadi eneramo iyi oynadi uğur sürekli hücuma yardım etti görevini iyi yaptı kaleci ilk golde hatalı değildi fakat ikinci golde hatası vardı sağlık olsun zaten hakem maçı gs ye vermeye niyetliydi bizim oyunculara hiçbirşey diyemeyiz ne kadar emek verirsen ver bir hırsız gelir emeğini çalar necati antalyada bu kadar gol atamıyordu sebep antalyayi hakem kollamıyorki bu maç antalya ile oynansa banko 5 .0 sivas kazanırdı ben bütün oyuncuları ve rıza hocayi tebrik ediyorum inşallah bu dünyaya adaletli hakemler gelecek ve herşey iyi olacak