Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Artık masaya vurma zamanı!
Alt 03.05.2012, 00:49   #11
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Artık masaya vurma zamanı!

Alıntı:
85200258 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dostum burda sen düzgün mesajlar yazıyosun diye cogu kez bursaspora ve ertugrul saglama sert yazılar yazmamış biri olarak söylüyorum ; eger maçları izlemeden istatislik üzerinden gelip neden laf söylüyosunuz gibi yorumlar yapacaksan git texas forumunda dolaş. Bu hakem bizi denizlide küme düşürecekti nerdeyse. Her maçında 10 kişi tamamlıyoruz maçı.

Ayrıca senin bursasporun uefayı garantileyince ligin son maçında oldugu gibi yatmaya devam ediyor. Olsun kimseye diyet borcumuz yok kendi ipimizi kendimiz çekecegiz hakemlere ragmen evimizde istanbul ve eskişehiri yenince hakkımız olan grup birinciligini alacagız. Önce evinin önündeki çöpleri bi süpür sonra çevreyle ugraş derim!

Bol yatışlar bursaspor!
İstatisliği veren ben değilim burada yazmış bir arkadaşın yorumunu paylaştıım sadece ve dewamında bu istatistik Sivassporun lehine süregelen bir hal almış..Hal böyleyken bu hakeme neden serzeniş ediliyor diye çok basit bir soru sordum .(Cevabını bilmediğim için) Ayrıca ben sizin dediğiniz gibi ''maçları izlemeden neden yorum yapıyorsunuz''diye bir cümle bir tabir kullanmadım..Lütfen önceki yorumumu tekrar okuyunuz..Benim Bursasporuma gelince bu forumda kendi takımımı pek konuşmak istemem ama Bursasporun avrupayı garantileyip dörtlü uefa grubunda maçlara asılmaması yedek ağırlıklı kadroyla çıkması oldukça doğal ve oldukça normal..Hangi takım olursa olsun arkadaki yeteneklerini görebilmek için bunu yapar zaten...Süpürülecek bir kapı olduğunu sanmıyorum..İllada süpür diyorsanız ben bunun için burada değilim..Ama her daim takımımızın yanındayım..

Etiketler
artık, masaya, vurma, zamanı