Cevap: Stad'yumma' Gözünü !
Bizim taraftar grubu (Texas)ın yeri kale arkası bölümü olan ve kendi tabirimizle Curva Sud Texas dediğimiz bölüm..Çeşitli dillerde Güney Virajı ,Güney eğrisi anlamına geliyor..Sanırım stadın güneyinde kaldığı için böyle bir isim konmuş..Ben burda tabiki Teksastan bahsetmeyeceğim ama yeni yapılan statda Teksas grubu stadın kale arkalarının curva (tam eğimli)olmasını ısrarla istedi..Yani eski stadımızda olduğu gibi..Türkiyede hemen hemen bütün taraftar grupları maraton tabir ettiğimiz kısımdadır Kamare çektiğinde tam karşıda kalır..Bizimkiler birde sanırım Antalya kale arkasında bulunuyor..Kale arkası curwa (eğimli olduğu zaman )her iki baştaki ve ortada kalan kişiler birbirlerini çok rahatlıkla görebiliyor bu mevcut tezahuratın dahada ateşli olmasına ve oluşan akustiğin birleşip sahaya yansımasına neden oluyor..Çok önemsiz bir konu gibi görülebilir ama ben Sivasa yapılacak stadın kale arkalarının curva şeklinde olmasını arzuluyorum..Elbet bir gün o stad ağzına kadar dolacak..Bilemiyorum kaç kardeşim Bursada maç izleme fırsatı buldu..Ama gören arkadaşlar bahsettiğim bu akustiği bu curva olayını çok daha net görmüşlerdir...