Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: SivaSSpoR Avrupa Ligine gidebilir...
Alt 19.06.2012, 21:05   #11
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: SivaSSpoR Avrupa Ligine gidebilir...

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
adres58 'in demek istedigi Sivassporun hakkinin bile bile yediginden yana, Hakem hatalari olabilir evet amavelakin Sivassporumuzun 4 ,5 maci resmen katledildi , baska Kuddusi Müftüoglu , Baris Simsek , Abdullah Yilmaz olmak üzere.

Sana birsey diyecem Trabzon Bölgeli Abdullah Yilmazin yönettigi tüm Sivasspor macinda , Sivassporumuz hep 10 kisi kalmis eger bunu Hakem hatasi olarak nitelendiriyorsan ..............................
Arkadaşın ne demek istediğini çok iyi anladım..Benim yorumum zaten söylemleri ile alakalı değil..İçerisinde katledilen veya Sivasın mağlubiyeti ile ilgili bir cümle geçince uzun süredir aklımda olan fakat başka bir konu içeriği olan bir şeyler söylemek istedim...Ve yorumum içerisindede konuyla alakalı olmadığınıda belirttim...
Abdullah Yılmaz konusuda emin olun Sivasın yönettiği bir çok maçı izlemedim...Ama duyumlar söylemler o kadar çok fazlaki bu kadar kişi sanırım doğruyu söylüyor olmalı..Abdullah Yılmaz ın sanırım Sivasla ilgili büyük bir problemi var...

Etiketler
avrupa, benim, gidebilir, icin, ligine, sivasspor, varsa, yoksa