Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

 
 
Seçenekler Arama Stil

Cevap: Fanatik'e göre Tunuslu Chahechouhe Sivasspo
Alt 19.06.2012, 22:44   #11
eyuphulagu
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 06.02.2008
Mesajlar: 2.770
Thanks: 8.566
1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 876 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Fanatik'e göre Tunuslu Chahechouhe Sivasspo

ROTA FASLIYA ÇEVRİLDİ

Avrupa'da futbolcu arayışını sürdüren Kırmızı Şimşekler rotayı Bulgaristana çevirdi. Geçtiğimiz sezon Fransa'nın Nancy takımından Bulgaristan'ın Chernomorets Burgas takımına giden 25 yaşındaki Fas'lı futbolcu Aatif Chahechouhe için yönetim düğmeye bastı. Avrupa arenasında mücadele etmeye hazırlanan Es Es, UEFA'dan çıkacak kesin kararı beklerken transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Yeni sezonda hem lig hem de Avrupa kulvarında mücadele etmeye hazırlanan Eskişehirspor transfer harekatını hızlandırdı. Kırmızı-Siyahlılar’ın son gündemi, Bulgaristan’ın Chernomorets Burgas Takımı’nda forma giyen 25 yaşındaki ortasaha oyuncusu Aatif Chahechouhe. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Bulgaristan’a gelen ve 15 maçta rakip fileleri 10 kez havalandıran futbolcuyu transfer etmek için yönetimin düğmeye bastığı öğrenildi.
Bu sezon patlama yaptı

Fransa’nın Nancy takımından Bulgaristan’ın Chernomorets Burgas takımına bu yılın Ocak ayında transfer olan ve burada formunun zirvesine çıkan Aatif Chahechouhe kısa zamanda dikkat çeken bir performansa ulaştı. Chahechouhe, hücum ağırlıklı orta saha oyuncusu olarak forma giymesine rağmen Chernomorets takımında 15 maçta 10 gol atma başarısı gösterdi. Bulgar ekibiyle 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan Chahechouhe, Fransa’da Racing Paris, Sedan, Saint Gratien, Noisy LeSec ve Nancy takımlarında forma giydi. Faslı futbolcunun adı bu sezon sonlarına doğru Antalyaspor'la da anılmıştı. (Spor Servisi)Kaynak:Sonhaber-Eskişehirin Sesi Gazetesi-18.06.2012.....Bu oyuncu için dün Eskişehir Gazetesinde bu haber çıkmış...Anlaşılan oyuncunun menejeri sadece bizimle değil başka takımlarla da görüşüyor....Bir kaç gün içinde bu oyuncu için neler olduğunu ;kimin alacağını da hep beraber görürü..Benim gönlüm de hala Mısırlı oyuncu Shikibala var..Nedendir bilinmez bu Mısırlı oyuncuya aynı Enaramo ve Grosicki gibi çok kanım kaynadı..Bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek...Ayrıca bir kaç yıldır değişik takımlarda oynayıp da patlama yapamayan sadece sıradan bir lig olan Bulgar liginde sadece yarım sezon oynayıp 10 gol atıp 15 tane de asist yapan bir oyuncu
ya da hemen talip olup bu oyuncu çok iyi oynadı demek ne kadar da doğru hep beraber göreceğiz...Umarım alınacak oyuncu sivasspora gerçekten katkı yapar;sıradan oyuncular sivasspora yakışmaz sadece kulübe de oturur;aynı Sandro da olduğu gibi...Onun için iyi analiz yapıp iyi değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
 

Etiketler
aatif, alexi, chahechouhe, chahechouhe’de, fanatike, fas’lı, gÖre, mutlu, sivassporda, sivasspor’da, sivasın, tunuslu


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git